Rollar - Fabrica de rulouri si rolete, montaj in Bucuresti si Ilfov

Cine suntem

Compania ROLLAR din Bucuresti a aparut ca un raspuns la cererea tot mai mare a clientilor pentru decoratiuni interioare legate de ferestre: rulouri exterioare din aluminiu si rolete textile pentru interior. De-a lungul timpului am dobandit o experienta vasta in acest tip de produse, iar acum putem oferi clientilor solutii optime pentru fiecare imobil in parte.

Firma noastra este impartita in 6 departamente: comunicare; rolete textile; jaluzele verticale; rulouri exterioare; livrari; tehnic. Fiecare angajat este bine pregatit pentru postul in care lucreaza.

Ce ne caracterizeaza

Profesionalism

Atat in activitatea de productie, cat si in cea de montaj, echipa noastra urmareste sa efectueze lucrarile la un standard calitativ cat mai ridicat. Pentru aceasta ne bazam atat pe buna instruire a personalului, cat si pe echipamente tehnice performante. O lucrare de calitate se executa cu scule de calitate si cu personal bine pregatit.

Retea nationala de distributie

Pentru a satisface cererile clientilor din toata Romania, am creat o retea nationala de distributie cu sedii in cele mai importante orase ale tarii si cu durata de livrare rapida. Dupa ce clientii lanseaza comenzile catre noi, in maxim 3 zile lucratoare executam produsele, apoi le expediem in tara fie prin intermediul propriei retele, fie prin curier rapid.

Relatii bune cu clientii

La baza relatiei noastre cu clienti se afla buna comunicare, iar prin aceasta intelegem sa venim in intampinarea solicitarilor acestora si sa le oferim sfaturi utile, sa le prezentam o gama cat mai larga de modele si sa le facem o oferta personalizata. Aceasta a facut ca sa avem clienti cu care colaboram excelent de mai multi ani de zile.

Preturi competitive

Fiind direct producator, ne permitem sa oferim clientilor produsele noastre la pret de fabrica. Mai mult decat atat, pentru Bucuresti si Ilfov montajul este gratuit, iar pentru restul tarii livrarea prin curier rapid este gratuita. Toate produsele beneficieaza de garantie si sunt conforme cu standardele europene ISO 9001 si 14001. Practic, avem o oferta de nerefuzat!

Galerie foto
  • ...