SSM Safety Support

Buletine PRAM

PRAM - Protectii prin Relee
Automatizari si Masuratori
Verificarea PRAM este reglementata de DGPSI 004, articolul 20, 93, 94, ORDINUL 108/2001 pentru aprobarea Dispozitiilor generale privind reducerea riscurilor de incendiu generate de descarcari electrostatice – D.G.P.S.I.-004, emitentul fiind Ministerul de Interne.

Buletinul PRAM (Raport de incercare PRAM) emis este recunoscut de : ITM, ISU, SSM-SU, ANRE, ISC, ISCIR, Asigurari, Audit, Protectia Consumatorului.
Buletinul PRAM reprezinta dovada ca au fost facute toate verificarile necesare de catre un electrician atestat in ceea ce priveste instalatiile de impamantare si ale paratrasnetelor.
Acest buletin este cerut la controalele efectuate de: Protectia Muncii, Protectia Consumatorilor, Pompieri.

Oferim verificari PRAM cu emitere de buletine PRAM. Verificarile sunt executate de electricieni autorizati ANRE. In cazul in care, in urma masuratorilor se constata ca valorile masurate nu corespund normelor, rezulta ca instalatia prezinta pericol de electrocutare, iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet. Reprezentantul nostru va emite un raport cu masuri ce trebuie luate si poate remedia contracost problemele ivite, dupa care se va reface verificarea PRAM.

Galerie foto
  • ...