Schenker Logistics Romania - Transport si expeditii internationale de marfuri, Bucuresti

Transport aerian

DB Schenker Romtrans nu numai că expediază bunurile dumneavoastră pe cale aeriană din fiecare colţ al lumii spre România sau în sens invers. Noi ne concentrăm, de asemenea, pe realizarea timpului de tranzit optim pentru dumneavoastră. Având peste 300 de birouri situate strategic în marile aeroporturi din lume, DB Schenker Romtrans este partenerul ideal pentru servicii de transport aerian. Dorind să fim tot timpul în pas cu schimbările economice survenite la nivel mondial, vă oferim servicii adaptate în funcţie de nevoile dumneavoastră.

DB SCHENKER jetcargo - de câte ori aveţi nevoie de un timp de tranzit bine definit, puteţi alege unul din următoarele produse: *First (Timp de tranzit 1 - 2 zile lucrătoare) *Economy (Timp de tranzit 5 - 6 zile lucrătoare)

DB SCHENKER skybridge - Importuri din Orientul Îndepărtat. Transport combinat: aerian, maritim şi rutier;  transport maritim până în Dubai, aerian până la Frankfurt/Hahn şi rutier până la Bucureşti. Timp de tranzit estimat 15-17 zile lucrătoare. Preţ înjumătăţit faţă de costul transportului exclusiv aerian. Timp de tranzit de două ori mai scurt faţă de transportul maritim total. 

Mai mult pe www.dbschenker-romtrans.com 

Galerie foto
  • ...