Scoala Gimnaziala, Gradinita si After School Nr. 181 - Bucuresti

After School GRATUIT

Scoala Gimnaziala 181 este cuprinsa în programul “Educatie pentru Viata” pentru elevii ciclului primar, clasele 0-4, sustinut si finantat de catre Primaria Sectorului 1 a mun. Bucuresti. Obiectivul acestui proiect este de a dezvolta si diversifica servicii alternative de educatie prin oferirea unui program gratuit (tip After School) pentru elevi care vor pregati temele pentru acasa, vor participa la activitati educative sub indrumarea cadrelor didactice si vor primi o masa de pranz. Înscrierea elevilor la acest program se realizeaza la cererea scrisa a parintilor.

Cui se adreseaza?

Programul „Educatie pentru viata”, initiat de de Prim?ria Sectorului 1, este destinat elevilor din ciclul primar, gimnazial si liceal din anumite unitati scolare de pe raza Sectorului 1.

Acest program isi doreste imbunatatirea performantelor scolare individuale la materiile de baza ale elevilor  prin derularea zilnica de activitati de studiu, comunicare si relaxare. Costul  programului este suportat  integral din bugetul  local, astfel copii vor beneficia de after school gratuit prin asigurarea continuitatii si intaririi educatiei formale si de servicii alternative pentru educatie.

Program

Activitatea  se va derula  in fiecare  zi, de luni pana  vineri,  dupa programul  obligatoriu de scoala, in intervalul orar  12.00-17.00, dupa urmatorul program:

  • 12.00 – 13.00 servirea mesei
  • 13.00 – 14.30 temele pentru acasa
  • 14.30 – 17.00 activitati diverse
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213105599
Str. Nazarcea, Nr. 30, Sector 1, Bucuresti
Distribuie