Constantin Brancusi, Scoala Gimnaziala Nr. 174 - Bucuresti

Despre noi

Deviza scolii : ESTE USOR SA INVETI A MERGE, IMPORTANT ESTE INCOTRO TE INDREPTI !Stim ca nu toti copiii sunt la fel. Noi, impreuna cu familia ta, te calauzim spre reusita si implinire, caci tu ne reprezinti.

 

 

Veti gasi aici multe lucruri interesante despre scoala noastra si despre elevii ei. Va invitam sa vizitati toate paginile site-ului, fiecare fiind atractiva si ... dornica de a primi o ... vizita!

Ii invitam pe cei care doresc sa afle informatii despre scoala noastra sa aiba rabdarea de a citi cateva date interesante legate de istoricul scolii, asezarea geografica, realizarile scolii de-a lungul timpului, rezultatele deosebite obtinute de elevii nostrii la olimpiade, precum si alte informatii pe care le-am extras din Monografia Scolii Nr. 174 "Constantin Brancusi" pe care am publicat-o cu ocazia aniversarii a 40 de ani de la infiintarea scolii. Suntem siguri ca veti gasi in Monografie si multe alte lucruri interesante, asa ca, daca doriti sa cumparati Monografia, ne puteti contacta.

Scoala noastra s-a implicat in mai multe proiecte: Comenius, G.A.P. (pentru invatarea limbii engleze cu persoane autorizate din Anglia, Australia, America etc.), Punti intre sat si oras, roiecte educationale pentru protectia mediului, educatie pentru sanatate, educatie pentru democratie etc., proiecte despre care puteti afla mai multe amanunte vizitand pagina Proiecte

Daca doriti sa rasfoiti revista scolii "Mladite" - cu o traditie de aproape 40 de ani - si sa cititi poeziile, compunerile, articolele sau interviurile scrise de elevii si profesorii din scoala noastra, veti gasi in pagina Revista scolii toate numerele revistei noastre care au fost editate din 2002 (moment in care a fost reluata editarea, dupa intrerupere de cativa ani) pana in prezent. In numarul 8 al revistei avem un interviu cu Dl. Traian Basescu - presedintele Romaniei.

Despre cursurile si examenele E.C.D.L. care se desfasoara in scoala puteti afla mai multe informatii accesand link-ul E.C.D.L.

Cei interesati pot vedea poze cu profesorii scolii - cadre didactice cu inalta pregatire profesionala, autori de manuale si culegeri, de probleme de olimpiade, de articole aparute in reviste de specialitate, membrii in comisii nationale sau poze cu laboratoarele, salile de clasa, cabinetele si, bineinteles, cu elevii scolii!

Pe 28 septembrie 2002, cu prilejul implinirii a 40 de ani de la infiintarea scolii, s-a organizat o festivitate la care au fost invitati fostii profesori si elevi ai scolii, inspectori si persoane din M.E.C., I.S.M.B., I.S. 6, autoritati locale ale sectorului 6, administratia scolilor din sectorul 6, reprezentanti mass - media, parinti etc. Cu aceasta ocazie domnul profesor Vasile Molan, consilierul ministrului Educatiei si Cercetarii, a prezentat mesajul doamnei ministru adresat Scolii Nr. 174 "Constantin Brancusi". Toti profesorii si invatatorii pensionari au primit diplome de excelenta din partea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314052556
Str. Rosia Montana, Nr. 41, Sector 6, Bucuresti
Distribuie