Adrian Paunescu, Scoala Gimnaziala - Bucuresti

Dotari si facilitati

Scoala este dotata cu mobilier nou, echipamente de purificare a aerului, sisteme de protectie împotriva incendiului, videoproiectoare si table SMART în toate salile de clasa.

 

În incinta unitatii de învatamânt exista un cabinet medical, un cabinet stomatologic si o sala de mese cu 50 de locuri, unde copiii primesc o masa calda în cadrul programului „Scoala dupa scoala”. Personalul scolii si elevii beneficiaza de o biblioteca cu aproximativ 18000 de volume

 

Dupa terminarea cursurilor, elevii care nu pot merge singuri acasa, ramân la scoala pana la ora 18:00 în Programul de Semiinternat, timp în care îsi fac lectiile, se relaxeaza prin diferite activitati sub supravegherea doamnelor pedagog ce fac parte din personalul auxiliar.

 

În curtea scolii sunt amenajate spatii de recreere dotate cu banci si plante naturale. Unitatea de învatamânt beneficiaza de o sala de sport, cea mai mare din sectorul 6 si de doua terenuri moderne de fotbal si de baschet în aer liber, unde se desfasoara diferite competitii sportive.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0214133020
Aleea Valea Prahovei, Nr. 1, Sector 6, Bucuresti
Distribuie