Scoala Gimnaziala Nr. 82 - Bucuresti

Istoric Scoala

Functioneaza din anul 1968 si este una dintre cele mai bune scoli din sectorul 3.

În scoala învata 730 de elevi si predau 45 de cadre didactice, toate calificate si peste 90 % titulare.

Scoala are o revista a elevilor intitulata GÂND BUN, cu peste 15 ani vechime, dar care sufera în ultimul timp, odata cu generatia gadgeturilor. Probabil ar trebui transformata într-o revista digitala, cine stie?

Scoala a fost cunoscuta în sector ca printre putinele scoli cu performante sportive deosebite la badminton, elevi campioni nationali, balcanici si europeni precum si la baschet iar recent la limba engleza.

La Scoala Gimnaziala nr. 82 au învatat: ALINA ROTARU, reprezentanta României la Campionatele Mondiale si Olimpice la atletism – saritura în lungime; MITU ANDREEA – tenismena româna nominalizata printre cele mai populare sportive ale României în 2015; VICTOR SLAV –  manechin, si vedeta de televiziune din România, cunoscut dupa ce a fost amfitrion al emisiunii Frumusete pe muchie de cutit, difuzata pe ProTV, DRAGOS GARDESCU alias PUYA – cunoscut cântaret român de rap.

 

Scoala Gimnaziala nr. 82 desfasoara numeroase activitati sportive si culturale în cele trei sali de sport (una mare si doua mici) pentru elevii sai si nu numai: baschet, badminton, karate, dansuri, atelier de pictura, atelier de canto, atelier de teatru, club de sah.

 

Elevii care doresc sa se înscrie în Scoala Gimnaziala nr. 82 sunt bine primiti, mai ales daca iubesc sectorul 3 si cauta standarde educationale la cel mai înalt nivel, oferind în schimb zâmbete, buna dispozitie si ceva rezultate la învatatura.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213450962
Jean Steriad, Nr. 17, Sector 3, Bucuresti
Distribuie