Scoala informala de IT

Cursuri online Baze de Date

Mai mult decât simple cursuri programare baze de date:

la noi înveti prin exercitiu practic
Muncim zi de zi pentru a crea contextul unde oamenii învata „pe bune”, nu doar pentru a obtine diplome de absolvire. Am reusit sa schimbam paradigma clasica de învatare, oferindu-le cursantilor nostri acces la mentori practicieni, care dau mai departe din know-how-ul si experienta lor de programator baze de date.
Aceste cursuri de programare baze de date sunt acreditate?
Da, sunt acreditate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale din România. La absolvirea cu succes a cursurilor de programare baze de date, vei primi certificatul de absolvire emis de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), dar si un certificat emis de Educatie Informala S.A., care atesta faptul ca ai învatat la Scoala informala de IT.
Ca sa particip la cursuri programare baze de date, de ce acte am nevoie?
Vei avea nevoie de urmatoarele documente: (1) copie de diploma de BAC (sau copie dupa ultimul act de studii universitare/ adeverinta de studii universitare), (2) copie dupa certificatul de nastere, (3) copie dupa cartea de identitate, (4) copie dupa certificatul de casatorie (numai în cazul schimbarii numelui) si (5) adeverinta medicala (în copie sau original) care sa arate ca esti apt pentru sustinerea cursurilor.

Documentele trebuie sa ajunga la noi abia dupa ce ai fost declarat ”ADMIS” la cursurile de programator baze de date.

Galerie foto
  • ...