Seminee Expert - Comercializare, montaj semineuri, sobe, cosuri de fum, Bucuresti

Seminee pe lemne

Semineele sunt piese de creatie care imbina confortul si eleganta cu randamentul unor focare performante, decorate cu finisaje care impresioneaza.

Seminee Expert raspunde cerintelor arhitecturale si de functionalitate cu seminee pe lemne importate de la producatori consacrati, personalizate si montate cu materiale premium de catre personal cu experienta. Acestea pot fi executate in stil rustic, clasic sau modern, pentru a se incadra in orice stil de amenajare interioara.

Regaseste magiafocului dintr-un semineu pe lemne

Datorita unui proces complex de elaborare a finisajelor, semineul pe lemne devine punctul central al caminului, dar si locul preferat de reunire a familiei. Dintre toti combustibilii folositi pentru sistemele de incalzire tip semineu, lemnul este cel mai vechi.

Acest material natural este o forma de energie regenerativa, prietenoasa cu mediul inconjurator, dar mai ales eficienta din punct de vedere caloric. Astfel, provenit din surse controlate si gestionate corespunzator, lemnul este un material de incalzire potrivit pentru semineele contemporane.

Galerie foto
  • ...