Service Grand Reparatii masini de spalat Bucuresti

Reparatii masini de spalat Bucuresti

Service masini de spalat la domiciliu in Bucuresti

Reparatii masini de spalat in Bucuresti si judetul Ilfov.

Deplasarea si constatarea sunt GRATUITE!

Pentru repararea masinilor de spalat - cele mai bune preturi.

Masina de spalat poate functiona in 40 de minute dupa apelul dumneavoastra.

Tehnicieni calificati cu multi ani de experienta.

Folosim numai piese originale.

Garantie de pana la 36 luni!

Reparam toate marcile si modelele de masini de spalat.

Program de lucru - fara zile libere.

Apeleza tehnicianul pentru repararea masinilor de spalat - Bucuresti si Ilfov

Masina dumneavoastra de spalat s-a defectat si va ganditi cu groaza la problemele si cheltuielile ce vor urma? Nu disperati! Nu trebuie sa o duceti undeva si sa dati o multime de bani, pe care probabil i-ati economisit pentru ceva mai placut decat pentru servicii de reparatii. Pentru a remedia situatia, trebuie doar sa solicitati repararea masinii de spalat la compania noastra din Bucuresti.

Noi ne protejam reputatia, astfel, spre deosebire de multi alti furnizori de servicii, oferim costuri absolut adecvate pentru repararea masinilor de spalat la domiciliu in Bucuresti si Ilfov. Tehnicieni cu experienta vor determina cu exactitate cauza defectiunii si gradul de complexitate a acesteia. In functie de complexitatea defectiunii, vom efectua reparatii minore ale masinilor de spalat in Bucuresti si Ilfov, reparatii de complexitate medie sau reparatii capitale.

Ce sa intamplat cu masina dumneavoastra de spalat?

- masina de spalat nu porneste

- nu se face alimentarea cu apa

- nu incalzeste apa

- apa nu este evacuata

- tamburul nu se roteste

- masina de spalat face zgomot puternic la stoarcere.

Suna-ne acum!

0785-651-089

Reparatii minore ale masinilor de spalat se fac la domiciliul clientului in Bucuresti si Ilfov. Este nevoie de putin timp: nu veti reusi sa priviti inapoi, ca tehnicieni nostri vor si remedia defectiunea. In unele cazuri, repararea masinilor de spalat poate necesita dezasamblarea partiala a echipamentului. Desigur, ca in acest caz, timpul si costurile vor fi mai mici. Daca, insa, aparatul dumneavoastra de uz casnic are o problema serioasa, tehnicieni vor efectua o revizie generala a masinii de spalat in atelierul nostru. Cu toate acestea, o astfel de nevoie apare extrem de rar. Daca o reparatie majora este inevitabila, specialistii nostri vor face tot posibilul ca sa remedieze defectiunea in cel mai scurt timp posibil. In functie de complexitatea lucrarii, costul serviciilor noastre pot varia. Insa, in orice caz, garantam ca avem cele mai rezonabile preturi pentru repararea masinilor de spalat in Bucuresti si Ilfov. Sunati-ne si va veti convinge!

Compania noastra efectueaza reparatii masini de spalat la domiciliul dvs. in toate sectoarele din Bucuresti: Aviatiei, Aviatorilor, Bucurestii Noi, Domenii, Baneasa, Dorobanti, Damaroaia, Floreasca, Grivita, Gara de Nord, Pajura, Primaverii, Piata Romana, Victoriei, Colentina, Mosilor, Iancului, Pantelimon, Obor, Stefan cel Mare, Tei, Baicului, Vatra Luminoasa, Diham, Doamna Ghica, Vergului, Morarilor, Balta Alba, Centrul Istoric, Dudesti, Dristor, Muncii, Piata Universitatii, Vitan, Titan, Unirii, Salajan, Oltenitei, Giurgiului, Timpuri Noi, Vacaresti, Tineretului, 13 Septembrie, Centrul Civic, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova, Crangasi, Cotroceni, Drumul Taberei, Ghencea, Giulesti, Militari, si altele.

Grand Service ofera reparatii ale masinilor de spalat rufe la domiciliu in Bucuresti si jud. Ilfov in cel mai scurt timp. Primim apeluri intre 7.00 pana la 22.00, tehnicianul se va deplasa in orice sector din Bucuresti dar si jud. Ilfov in timpul convenabil pentru dumneavoastra. Comandati un tehnician astazi!

Vom asigura reparatia modelelor de masini de spalat: Indesit, Ariston, Hotpoint, Philco, Bosch, LG, Whirlpool, Samsung, Sharp, Arctic, Franke, Meister, Hoover, Iberna, Siltal, Technolux, Miele, AEG, Candy, Siemens, Beko, Zanussi, Gorenje, Electrolux, Ardo, Daewoo, Ignis, Smeg, si multe altele. Daca aparatul nu este pe lista noastra, atunci va rugam sa ne intrebati.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0785651089; 0734899134
Sos. Mihai Bravu, nr. 328, sector 2, Bucuresti
Distribuie