Service VHS - service auto Bucuresti

Service roti

Service VHS este dotat cu utilaje de ultima generatie, operate de personal bine instruit. Asta inseamna eficienta mai mare pentru noi si timp mai scurt petrecut in service pentru dumneavoastra.

Montari / demontari anvelope

Serviciul de baza oferit cuprinde montarea/demontarea avelopelor noi sau vechi, serviciu oferit cu personal ethnic specializat si utilaje ultramoderne.  

Vulcanizare anvelope

In unitatea noastra se efectueaza reparatii anvelopelor ce au suferit intepaturi, taieturi sau lovituri, folosind petice la rece, aplicate in raport de dimensiunea defectiunii. Reparam orice tip de anvelopa intr-un timp scurt cu eficienta maxima, folosind o tehnologie moderna.

In cazul in care anvelopa nu merita reparatia, punem la dispozitia clientilor nostrii, o oferta complete si diversificata de producatori de anvelope.  

Echilibrari dinamice roti

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor evitati rularea necorespunzatoare. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate, miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand batai sau vibratii ale volanului la anumite viteze. La aparitia fenomenelor de mai sus te asteptam la echilibrarea rotilor. In unitatea noastra, echilibrarea se face pe masini performante cu o precizie ridicata si intr-un timp minim.  

Indreptari jante

In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Semnele acestui fenomen sunt aceleasi de mai sus. La fel, te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor. In conformitate cu principiile noastre, incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreci in service-urile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata  

Geometria directiei

Vorbim despre alinierea rotilor fata de directia de mers si a unei roti fata de cealalta. E clar cat e de importanta pentru manevrabilitatea si siguranta masinii. Orice abatere de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. De aceea e bine sa vii la o verificare a geometriei in urmatoarele cazuri:

» ati suferit un accident (in zona rotilor) sau cand loviti un obstacol; » daca observati uzura anormala a anvelopelor; » daca observati probleme in traiectoria autoturismului; » achizitionati anvelope si doriti prelungirea utilizarii acestora; » se inlocuieste o componenta a sistemului de directie sau suspensie.

Galerie foto
  • ...