Main IT Services - Reparatii calculatoare si laptopuri Bucuresti

Sisteme de operare

INSTALARE DRIVERE WINDOWS 7,8,10 PENTRU LAPTOP SI SISTEME DESKTOP DE BRAND

Din ce in ce mai multi utilizatori de windows 7 nu reusesc o instalare completa a driverelor necesare functionarii notebook-ului sau calculatorului! Aceasta problema este cauzata chiar de producator, deoarece acesta nu mai ofera suport tehnic pentru windows 7. Noi venim in ajutorul dumneavoastra, si va oferim un nou serviciu care se adreseaza in mare parte optimizarii si instalarii de drivere pentru laptop-uri si desktop-uri de brand.

Branduri: HP | Packard Bell | Dell | Acer | Fujitsu Siemens(FSC Amilo)| Sony Vaio | Asus | MSI | LG

 

INSTALARE / REINSTALAREWINDOWSINSTALARE WINDOWS CU LICENTAREINSTALARE IN DOAR 10 MINUTEOPTIMIZARE SISTEM OPERAREINSTALARE DRIVEREOPTIMIZARE REGISTRI

In cazul in care nu dispuneti de licenta Microsoft, va rugam sa ne contactati pentru o oferta care sa includa si o asemenea licenta!

 

CE ESTE SISTEMUL DE OPERARE?

Sistemul de operare reprezinta partea software a unui calculator (programul de care acesta are nevoie pentru a putea fi utilizat). Fara sistem de operare, calculatorul nu este utilizabil!

La ora actuala pe piata exista mai multe sisteme de operare cum ar fi: Windows, Linux, Solaris, etc! Cel mai des folosit sistem de operare este cel produs de compania Microsoft, si anume Windows! Acesta este disponibil pe piata in mai multe variante, clientul avand dreptul de a alege ceea ce i se potriveste mai bine! Ultima versiune lansata de Microsoft este asteptata lunile acestea  windows 10 si va fi ultima veriune in sensul traditional.

REINSTALARE WINDOWS IN DOAR 10 MINUTEEconomiseste timp cu noua noastra oferta de reinstalare Windows! Acum in doar 10 minute sistemul de operare va fi reinstalat complet, cu tot cu drivere dar si alte aplicatii la cererea clientului! Singura conditie este ca in momentul in care specialistii nostri va instaleaza sistemul de operare, dumneavoastra sa le comunicati faptul ca data viitoare doriti o reinstalare rapida! 

 

INSTALARE LINUX INSTALARE  IN DOAR 10 MINUTEOPTIMIZARE SISTEM OPERAREINSTALARE DRIVEREOPTIMIZARE REGISTRI

 

Microsoft Trademark Acknowledgement Microsoft, MSN, and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries

 

Galerie foto
  • ...