Sfera Kinderzentrum - Gradinita, Before & After School Bucuresti

Grupe gradinita

  • Grupa baby: copii mai mici de 3 ani
La aceasta varsta, copiii iau contact pentru prima data cu colectivitatea. Aici, primul obiectiv urmarit este acomodarea in mediul de la gradinita, urmarind ritmul natural al fiecarui copilas in parte, oferindu-i timp generos pentru a se familiariza cu mediul si a se simti in siguranta.Activitatile sunt menite sa ii apropie de ceilalti copii, sa devina constienti de propria persoana si sa exploreze lumea inconjuratoare, sustinand in acelasi timp independenta si autonomia copilului.
 
  • Grupa mica: 3-4 ani

La aceasta varsta, socializarea ocupa prima pozitie. Copiii vor invata sa se joace impreuna, sa imparta, sa coopereze.

Activitatile specifice sunt: construitul, jocurile creative, care sa le puna imaginatia la lucru.

Sub indrumarea cadrelor didactice din cadrul gradinitei Sfera Kinderzentrum, micutii vor descoperi mediul inconjurator, vor face primele alegeri, vor lua contact cu tainele limbii engleze, dar si cu fascinanta limba germana.

  • Grupa mijlocie : 4-5 ani

Aici, cuvantul de ordine este comunicarea. Activitatile sunt diverse: limba si comunicare, stiinte, cunoasterea mediului inconjurator, dezvoltare emotionala , etc.

Copiii vor invata sa se exprime corect, cursiv, liber in fata grupului, dar si sa asocieze, compare, analizeze, vor continua sa aprofundeze limba engleza si germana.

  • Grupa mare: 5-6 ani

La aceasta varsta se urmareste pregatirea pentru clasa pregatitoare. Personalul didactic al gradinitei Sfera Kinderzentrum se asigura ca elevii pot citi cuvinte simple, ca isi dezvolta scrisul si abilitatile dobandite pana acum.

Galerie foto
  • ...