Asociatia Sfintii Voievozi - Moinesti

Servicii camin

Ne îngrijim de bunicii nostri cum stim noi mai bine: le pregatim mâncare proaspata si gustoasa, le oferim gazduire, îngrijire si asistenta medicala si îi îndemnam la o viata activa, toate acestea cu mare drag si cu zâmbetul pe buze caci suntem o familie.

Cazare in camere cu doua paturi, prevazute cu TV-cablu, frigider, telefon, internet wireless, baie cu cada si incalzire centrala, serviciile de cazare includ curatenia zilnica a spatiului locativ si schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor ori de cate ori este nevoie.

Rezidentii nostri au acces la curtea interioara, intinsa pe o suprafata de 4000 mp si amenajata cu spatii destinate activitatilor recreative in are liber, precum gratar, solar pentru gradinarit. Fiecare rezident al pensiunii dispune de trei mese pe zi pregatite in acord cu regimul alimentar pe care trebuie sa-l urmeze si suplimentate cu doua gustari servite intre mesele principale. Daca situatia o cere (de exemplu, imposibilitate temporara de deplasare, boala), masa este servita la pat, saptamanal dar si in caz de urgenta clientii centrului nostru de ingrijire beneficiaza de vizita medicului de familie. Parteneriatul asezamantului cu Parohia Sf. Voievozi va aduce batranilor si un spor de spiritualitate si liniste sufleteasca atat de necesare celor de varsta a treia.

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0734610000
Str. Crangului, nr. 49, sat Lucacesti, Moinesti, judetul Bacau
Distribuie