Shapeform - Studio de design interior Bucuresti

Serviciu Proiectare

Pentru momentul în care te decizi sa colaborezi cu noi pe termen lung, serviciul proiect complet este ideal pentru tine. Trecem prin toate fazele unui proiect de amenajare, de la concept la proiectare, astfel încât la finalul colaborarii noastre vei fi echipat cu toate plansele tehnice necesare demararii santierului, de la releveu (schita cu masuratori a spatiului) pâna la proiectul detaliat al mobilierului realizat pe comanda, devizul obiectelor si finisajelor folosite în amenajare si setul de imagini 3d pentru o vizualizare clara a solutiei personalizate, create special pentru tine.

 Proiectare concept 

”Spiritul proiectului” este partea în care echipa Shapeform straluceste prin idei si viziuni creative, partea pentru care ne-am instruit si antrenat cel mai mult, pentru a crea un design de interior axat pe oameni. Aici putem enumera:

  →  Studiu de piata – facem o cercetare conform conceptului creat în diverse categorii – materiale si finisaje, mobilier, corpuri de mobilier, decoratiuni si accesorii.

   →  Paleta de culori

   →  Releveu – efectuam masuratorile spatiului si notam caracteristicile acestuia.

   →  Proiectare schematica – în aceasta faza, plecând de la toate informatiile pe care le-am compilat pâna acum, dezvoltam amenajarea spatiului si distribuim gabaritele mobilierului în plan. Se vor prezenta doua variante de planuri din care se va alege unul, ce va sta la baza proiectului 3d.

 Dezvoltare proiectare 

Dupa aprobarea proiectarii schematice, vom dezvolta, aprofunda si perfectiona solutia dar si detaliile. Se rafineaza culorile si finisajele, se aleg mobilierul, tesaturile, echipamentele si diferitele surse de iluminat. Este creata solutia 3D, acesta etapa îti permite sa vizualizezi modul în care spatiul tau prinde viata. Rezultatul final este prezentat pentru revizuire si aprobare.

Documentatia tehnica 

Designul aprobat este transformat în desene tehnice, ce vor fi necesare pe santier si cuprind:

→  Optimizare spatiu. Plansa de mobilare – de multe ori avem mai multe variante

→  Design de iluminat; Planse tehnice pentru pozitionarea prizelor, corpurilor de iluminat si întrerupatoarelor

→  Detalii arhitecturale; Planse tehnice pentru finisaje pereti, detalii plafoane, stereotomii pentru pereti si pardoseala, pozitionarea obiectelor sanitare

→  Detalii mobilier; Realizarea proiectului de mobilier pentru comanda si listarea tuturor obiectelor de mobilier si a corpurilor de iluminat propuse de la furnizori. Fiecare articol personalizat, fie ca ne referim la mobilier sau la perdele este conceput si dezvoltat cu grija si lucrând în strânsa legatura cu producatorul.

Galerie foto
  • ...