Shilo Audit Finance

Consultanta financiara

Un domeniu particular de expertiza al consultantilor  echipei este consultanta financiara cat si consultanta financiara judiciara.
Pentru a lua cea ma buna decizie in afaceri trebuie sa te informezi si sa accepti sfaturile profesionistilor in domeniu, asadar vei avea nevoie de consultanta financiara atunci cand:<br>
Înainte de a lua decizia sa faci un raport de evaluare <br>Daca iei în calcul realizarea unui raport de evaluare pentru un anumit scop, dar nu stii daca realmente un raport de evaluare e potrivit în cazul tau, te putem ajuta. Afli exact de ce ai nevoie, ce documente îti trebuie, de unde sa începi sau cum va decurge procesul. <br>Când ai nevoie doar de anumite parti din raportul de evaluare<br>  Poate ca, pentru ceea ce vrei sa faci, nu e nevoie de un întreg raport de evaluare. E suficient, de exemplu, sa afli cea mai buna utilizare, rentabilitatea investitiei, perioada de recuperare a investitiei etc. Te ajutam sa întelegi doar ce îti este util pentru ceea ce urmeaza sa faci.<br>  Dupa ce ai finalizat raportul de evaluare<br> Dupa finalizarea raportului de evaluare, e posibil sa te mai blochezi în anumite puncte. Te ajutam sa afli ce s-a modificat între timp si ce e nevoie sa faci în continuare.

Galerie foto
  • ...