Silver Decor - Tapet, fototapet, adezivi, plinte decorative, Bucuresti

Tapet Xanadu

Xanadu – colectia de tapet ce sugereaza misterul din est. Tesatura impletita este aplicata cu o tehnica de laminare la fondul lucios sau mat imprimat. Uneori, acest lucru are un tipar exclusiv sau un motiv exotic – frunza. Avand in vedere ca tesatura are o structura destul de slaba care sta la baza stratului de fire stralucitoare din spatele modelul tesute.

Uitandu-ma la acest zid de la distanta, vad o stralucire foarte subtila. Acest lucru apare sau dispare cu fiecare joc de lumina. In ceea ce priveste alegerea culorilor, designerul a ales sa lucreze cu un numar de culori, cu o gama care inclina spre kaki verde si maro. Apoi, exista povestea auriu , argintiu si alb ca tema si un cuplu de de combinatii indraznete de rosu si verde, albastru, gri si negru.

Colectia de tapet Xanadu are de asemenea un cuplu de referinte speciale. Varf de eleganta, se poate spune. Deci, exista variante care au fost tesute cu doua nuante diferite de componente. Prin folosirea de contraste si fibre, totul devine un interior magnific cu efecte de 3D.

O camera acoperita cu Tapetul Xanadu aduce imediat un aer de har si rafinament.

Galerie foto
  • ...