Silviflor Clean - Servicii profesionale de curatenie Bucuresti

Tuns gazon

Gradina este locul in care te simti cel mai bine. Se poate, insa, sa nu ai timp suficient sa te bucuri de ea pentru ca esti nevoit sa faci curatenie in permanenta, sa uzi si sa tunzi gazonul, sa te ocupi de verdeata si de florile pe care le-ai plantat. Daca nu ai mereu timp si energie pentru asta, apeleaza la experti si bucura-te de gradina ta in fiecare zi.

?

 

Pe langa serviciile de curatenie in apartamente si vile, in spatii comerciale, industriale si in spatiile de birouri, avem si angajati specializati in curatarea spatiilor exterioare, curatare care include :

?

Tunderea gazonului;
Curatenia in curte si ingrijirea plantelor si pomilor;
Asezarea lucrurilor la locul lor astfel incat sa avem spatiu liber de curatat
 


?

?
 
Daca ai nevoie de o gradina curata in care sa te relaxezi si nu ai mereu timp sa o intretii, ai gasit firma de curatenie care te poate ajuta sa faca pentru tine activitatile de care nu ai timp sau pur si simplu nu iti plac.

?

Primavara si toamna sunt sezoanele de varf in care lucrul in gradina este cel mai intens iar in aceste perioade agentii nostri de curatenie sunt la datorie full-time pentru a fi la dispozitia tuturor clientilor nostri. Si vara lucram foarte mult astfel incat gazonul, pomii si florile tale sa arate proaspat in permanenta.

?

Noi iti facem curatenie in gradina, pentru ca tu sa te simti relaxat in fiecare zi! Contacteaza-ne si convinge-te!

Galerie foto
  • ...