Silviu Transport - Mutari mobila si transport marfa, Bucuresti

Transport bagaje

Daca doriti sa va mutati bagajele in Bucuresti apelati cu incredere la serviciile noastre.Noi va asiguram un serviciu punctual,rapid si sigur.Desigur va putem transporta bagajele din orice localitate din tara cu destinatia Bucuresti!

In functie de necesitatile dumneavoastra puteti opta pentru servicii de transport prin care noi va punem la dispozitie o masina pentru transport marfa iar dumneavoastra sa va incarcati si sa va descarcati bagajele sau puteti solicita si o echipa pentru incarcare si descarcare a bagajelor in cazul in care nu puteti sau nu doriti sa faceti dumneavoastra acest lucru.

Preturile noastre sunt in functie de distanta la care trebuie mutate bagajele,de volumul si greutatea acestora,iar daca solicitati si echipa de incarcare si descarcare pretul este influentat si de numarul de etaje al cladilrilor precum si daca acestea au in dotare lift care se poate folosi.Stationarea masiniii nu se taxeaza in plus atat timp cat acest lucru se incadreaza in limita decentei.

Pentru a face o rezervare sau daca doriti o oferta de pret pentru mutari bagaje bucuresti sunati la numarul nostru de contact sau trimiteti un e-mail un care mentionati tipul de serviciu solicitat(1.transport bagaje sau 2. transport bagaje+echipa pentru manipulare).Pentru cel de-al doilea caz precizati si numarul de cutii saci sau ce alte obiecte si bunuri mai aveti de transportat precum si etajele locatiilor si daca acestea beneficiaza de lifturi.

Pentru rezervari,detalii sau oferta de pret sunati la:0728904067 sau trimiteti un e-mail la adresa contact

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...