Simba Translation Services - Traduceri autorizate Popesti Leordeni

Ce fel de documente traducem?

Traducem orice fel de document, adresându-ne atât persoanelor fizice, cât si companiilor. Traducatorii nostri au experienta în diferite domenii, astfel încât va punem la dispozitie solutii personalizate în functie de nevoile dvs.
ACTE DE STARE CIVILA: certificate de nastere/casatorie/deces, livret de familie, certificate de cazier judiciar, documente de identitate, alte acte de stare civila, adeverinte (de salariat, de pensionar, de student, elev).

DECLARATII SI ACTE NOTARIALE: declaratii pe proprie raspundere, împuterniciri, procuri, conventii, testamente, contracte si precontracte, autentificari notariale.

ACTE AUTO: certificate de înmatriculare, acte de vânzare-cumparare, asigurari auto, facturi de achizitie, împuterniciri, contracte de comodat.

ACTE MEDICALE: certificate medicale, adeverinte, scrisori medicale, rapoarte medicale, rapoarte de analize si investigatii, consimtamânt informat, bilete de iesire din spital, retete medicale, trimiteri, prospecte, lucrari de specialitate.

ACTE DE STUDIU: diplome de bacalaureat/licenta/master/doctorat, certificate de competente, certificate de studiu, foi matricole, adeverinte de studiu.

DOCUMENTE PENTRU ANGAJARE: CV, scrisoare de intentie, adeverinte.

DOCUMENTE JURIDICE: hotarâri judecatoresti, sentinte, contracte.

DOCUMENTE FINANCIAR-CONTABILE: extrase de cont, certificate constatatoare, contracte, scrisori de garantie bancara, certificate fiscale, bilanturi, registre contabile, oferte.

DOCUMENTE TEHNICE: fise de instructiuni, documente de omologare, manuale tehnice, cataloage, certificate de calitate.

TRADUCERI PAGINI WEB & IT

Galerie foto
  • ...