SIV'TEL Bucuresti - Solutii integrate de telecomunicatii

Consultanta IT&C

Bazandu-se pe o experienta de mai bine de 15 ani in telecomunicatii si pe dorinta de a aduce serviciile de telecomunicatii oferite de firma noastra la un standard european, specialistii firmei s-au concentrat de la inceput pe asigurarea unor servicii de calitate, prin acordarea de consultanta calificata pentru proiectele de dezvoltare ale dvs.In centrul strategiei noastre de afaceri s-a aflat intotdeauna clientul. Numai lucrand in strans parteneriat, putem intelege procesele clientilor nostri si putem exploata evolutia tehnologica pentru a satisface si chiar depasi nevoile lor de comunicare in continua schimbare. Suntem mandri de reputatia noastra de a adauga valoare relatiilor cu clientii la fiecare nivel.Stim ca afacerile prospere din zilele noastre au nevoie de solutii foarte flexibile pentru comunicare, capabile de a efectua conexiuni multiple pe o mare varietate de sisteme si retele.Solutiile complete de comunicatie pe care le promovam asigura servicii de transfer de date si voce de cea mai inalta calitate, fiind perfect integrate cu solutiile software in sistemele de afaceri ale clientilor nostri optimizand complet toate resursele disponibile si oferind beneficii tangibile, demonstrate, azi si in viitor.Compania noastra, urmareste intotdeauna sa proiecteze si sa configureze sisteme integrate, detectind rapid nevoile clientului, investigind posibilitatile din diverse unghiuri si largi perspective care cuprind evolutiile viitoare.

Etapele procesului de consultanta

Nu asiguram numai consultanta. Suntem alaturi de Dvs pas cu pas oferindu-va experienta noastra de la proiectare si pana la implementare si mentenanta.

?  Consultanta pentru alegerea si proiectarea sistemului.

Specialistii nostrii ofera gratuit consultanta in alegerea optima a sistemului de comunicatie, astfel incat costurile pentru dvs sa fie cat mai reduse.

?  Implementare, testare si punere in functiune.

Nu vindem produse la cutie. Instalam si montam toate produsele noastre, le implementam in sistemul Dvs de comunicatie astfel incat functionarea Dvs sa nu fie afectata.

?  Functionare, intretinere si suport tehnic.Suntem alaturi de Dvs nu numai la alegerea solutiei de comunicatie, si intretinere, va punem la dispozitie intreaga noastra experienta in acest domeniu pentru ca solutia sa functioneze la parametrii pentru care a fost proiectata.Strategia noastra originala de a lega oamenii si solutiile, afacerile si serviciile profesionale ne recomanda ca partenerul ideal in obtinerea solutiilor complete de comunicatie voce-date pentru afacerea dumneavoastra. Serviciile noastre profesionale de consultanta se intind de la evidentierea resurselor si a necesitatilor de comunicare, la distribuire, instalare, intretinere si instruire, si pana la servicii de service asigurand interventii pentru remedierea oricaror probleme de la 2ore pana la 48 ore.Putem furniza orice combinatie de pachete personalizate care vor duce la cel mai scazut pret de intretinere si asigura productivitate crescuta si eficienta in toata afacerea Dumneavoastra.

Galerie foto
  • ...