Smart Advance - Serviciul Extern de Prevenire si Protectie

Securitate si sanatate in munca

Asistenta pe linie SSM este reglementata de legea 319/2006 si trebuie efectuata de persoane abilitate in acest sens, periodic, in functie de domeniul de activitate.

Principalele operatiuni oferite de firma noastra:
 Intocmirea documentatiei specifice

 Decizii de numire în functie a lucratorilor desemnati

 Program de instruire-testare la nivelul societatii în domeniul securitatii si sanatatii în munca;

 Instructiuni proprii în domeniul securitatii si sanatatii în munca;

 Instructiuni proprii pentru acordarea primului ajutor în caz de accidentare;

 Tematici de instructaj privind activitatile desfasurate în cadrul companiei;

 Intocmirea normativului intern de acordare a echipamentului individual de protectie (stabilirea tipului de echipament de protectie necesar, pe activitati, si dotarea lucratorilor cu echipament de protectie);

Instruirea lucratorilor
Specialistii nostri vor instrui lucratorii in toate aspectele legate de munca, se vor asigura ca fiecare lucrator primeste o instruire suficienta si adecvata, atat sub forma de informatii si instructiuni de lucru, cat si prin exercitii si demonstratii practice.

Completarea fiselor de instruire SSM
Rezultatul lucrarilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca va fi consemnat de catre specialistii nostri in fisele de instruire individuala, cu indicarea materialului predat, a duratei de instruire si datei de instruire. De asemenea, se vor asigura ca fisele sunt semnate de catre lucratorul instruit si de catre persoanele care au efectuat si au verificat instruirea.

Deplasarea lunara sau semestriala la sediul clientilor
Periodic, unul dintre inspectorii nostri se va deplasa la societate pentru a se asigura ca salariatii respecta normele SSM, in cadrul societatii nu au avut loc modificari ce pun in pericol securitatea si sanatatea lucratorilor sau incalca prevederile legale in domeniu.

Monitorizarea activitatii
Monitorizam activitatea fiecarui colaborator, suntem disponibili, oferim consultanta, urmarim schimbarile din activitatea clientilor si propunem solutiile optime in domeniul SSM.

Consultanta legislativa
Urmarim zilnic modificarile legislative din domeniul securitatii si sanatatii in munca si actualizam la timp atat documentatia, cat si procedurile legale in domeniu.

Asistenta in cazul controalelor
Specialistii nostri acorda asistenta clientilor in cazul controalelor, asigurandu-se ca documentatia solicitata de inspectorii de munca este completa, semnata si stampilata, iar salariatii sunt instruiti. De asemenea, va consiliem la implementarea masurilor impuse.

Galerie foto
  • ...