Sofia - Reconditionare mobila, Bucuresti

Restaurare mobila

Un specialist in domeniul restaurarii se poate ocupa asa cum se cuvine de lucrarea de reconditionare a unei mobile cu stil.

Echipa noastra de mesteri-tamplari va reusi sa dea o noua viata mobilei parintilor, bunicilor, oricarei piese care va place iar in acest fel sa aveti in casa lucruri frumoase, de calitate, care sa va evoce amintiri placute.

Restauratorul va actiona dupa o analiza amanuntita legata de perioada, conditiile si tehnica folosite pentru executarea piesei.

Lucram cu materiale de calitate premium, cu substante care trateaza mucegaiul si cariile folosind adezivi, lacuri si vopsele ecologice dar mai ales tehnicile dobandite in cei peste 30 de ani de experienta in domeniul restaurarii lemnului masiv.

Restauram la standarde premium orice fel de piesa de mobilier vechi sau antic. Reconditionam orice tip de mobilier vechi: Biedermeier, Rococo, Brancovenesc, Chippendale, Florentin. Contateaza-ne pentru o evaluare gratuita pentru a incepe o colaborare frumoasa cu rezultate exceptionale.

Galerie foto
  • ...
  • ...