Sofimed - Centru Medical Saftica

Ortopedie Traumatologie

În cadrul cabinetului de ortopedie-traumatologie ne ocupam cu diagnosticarea, tratarea si recuperarea diverselor afectiuni ale aparatului locomotor, inclusiv urgentele. Este vorba pe scurt despre diverse probleme ale oaselor, articulatiilor si muschilor.


Aceste probleme nu apar numai la sportivi sau persoanele în vârsta, ci pot aparea la orice vârsta în urma unor accidentari sau activitati fizice mai mult sau mai putin intense.


Multe accidente sunt generate de activitati fizice intense facute fara încalzire în prealabil, alunecari accidentale (mai ales iarna), diverse accidentari care duc la luxatii, entorse sau fracturi si care de cele mai multe ori nu pot fi evitate.


În momentul aparitiei unor simptome cum ar fi: umflatura în zona încheieturilor, care nu dispare dupa aplicarea în prealabil a unei comprese cu gheata, rigiditate în zona membrului lovit si care nu permite folosirea lui, deformarea zonei lovite, durere a zonei lovite care nu trece dupa aplicarea compreselor cu apa rece, plagi deschise, este obligatoriu sa mergeti la un doctor ortoped.

Printre afectiunile pe care le diagnosticam si tratam la Centrul Sofimed se numara: 

afectiuni ale piciorului sau gleznei (cornice sau acute)
fracturi sau dislocari de oase
ligamente rupte
gonartroza
coxartroza
dureri de spate sau ale membrelor
entorse
întinderi musculare
artroze
tumori ale oaselor
distrofii musculare
diverse anomalii ale degetelor
Dr Primar Ionescu Bogdan Gheorghe 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0372902718; 0726120331
Calea Bucurestilor, Calea Bucurestilor nr.45A, Sat Saftica, Balotesti, judetul Ilfov
Distribuie