Software Development Academy - Cursuri IT Bucuresti

Curs Java

Java este una dintre cele mai populare limbaje de programare din lume. Este folosit de aproximativ 9 milioane de dezvoltatori si ruleaza pe aproximativ 7 miliarde de dispozitive din întreaga lume. Din cauza cererii mari pentru Java, dezvoltatorii sunt, de asemenea, destul de cautati si detin unele dintre cele mai bine platite locuri de munca din industrie.

Vei învata premisele acestui limbaj si conceptele asociate acestora. De asemenea, vei configura mediul de lucru si vei scrie primul tau program: „Hello, World!”. Cursantii vor învata si cum sa creeze variabile si metode, sa utilizeze operatori, propozitii conditionale, instructiuni repetitive si matrice si, în cele din urma, sa ajunga la bazele obiectivitatii si sa utilizeze biblioteci încorporate.

Dupa ce stapânesti notiunile de baza, este momentul sa descoperi programarea orientata pe obiect, sa înveti despre mecanismul de gestionare a erorilor, containere de date încorporate si arta scrierii de cod general suplimentar. Elementele de programare functionala si executia multifir te asteapta la finalul acestui modul.

Galerie foto
  • ...