Sport Care - specialisti in kinetoterapie Bucuresti

Fizioterapie

Fizioterapia presupune o serie de actiuni, in functie de afectiunea prezenta, care sa te ajute sa iti imbunatatesti conditia terapeutica.

Fizio-kinetoterapia sau gimnastica medicala reprezinta un element central al recuperarii tale si va consta in exercitii izometrice pentru cresterea si flexibilitatea musculaturii, intarirea acestora, corectarea posturii sau a mersului, cresterea stabilitatii, in functie de afectiune.
 
Despre fizioterapie
Cand este recomandata fizioterapia?
Fizio-kinetoterapia este recomandata in 3 mari tipuri de situatii:

Post operator: Recastigarea amplitudinilor articulare pe toate unghiurile de miscare asa cum erau inainte de operatie. Doctorii ortopezi spun ca dupa operatie de multe ori pacientii raman cu dureri, cu umflaturi in zona operata, limitari ale amplitudinii de miscare in zona respectiva. Astfel, kinetoterapia este necesara post operator pentru ca pacientul impreuna cu kinetoterapeutul sau sa ajunga la rezultatele pe care le avea inainte de operatie pe care a avut-o (operatie de genunchi, umar, cot, glezna etc.)

Deconditionarea fizica la efort si prevenirea afectiunilor legate de anumite activitati sau profesii (discopatia vertebrala, nevralgiile, sindroamele algice musculoligamentare)

Recuperarea deficitelor functionale aparute in urma unor accidente (facturi osoase, traumatisme craniene sau de coloana vertebrala, hernie de disc, entorse si rupturi musculare sau ligamentare)

Galerie foto
  • ...