Springfield School - Centru de limbi straine Bucuresti

Cursuri limba germana

Disponibile odata cu debutul fiecarui an scolar, cursurile de pregatire la limba germana din cadrul centrului Springfield School sunt destinate elevilor din categoria de vârsta: 6-16 ani. Sedintele se desfasoara de doua ori pe saptamâna, pentru fiecare nivel de vârsta în parte, cu un numar maxim de 15 copii în grupa. Maniera pedagogica a centrului Springfield încurajeaza interactiunea si colegialitatea, exprimarea libera a cunoasterii si a propriilor opinii, progresul lingvistic rapid ... într-o atmosfera prietenoasa, în care învatarea se face din pasiune si cu drag pentru a deveni un succes.

Învatarea limbii germane la Springfield School are un fundament temeinic, construit pe urmatoarele beneficii:
  • concept pedagogic solid pentru a motiva învatarea cu usurinta,
  • cele mai noi manuale, resurse si materiale didactice adecvate fiecarui nivel de cunostinte si de vârsta,
  • grupuri mici coordonate de profesori de limbi straine experimentati în lucrul cu copiii,
  • sali de clasa amenajate modern si dotate cu echipamente audio-video de ultima generatie (ex: tabla interactiva folosita ca suport în actul predarii),
  • parintii primesc rapoarte periodice care monitorizeaza si informeaza despre evolutia avansarii copilului în pregatire.
Învata germana la centrul de limbi straine Springfield School din Bucuresti!

Învatarea limbilor straine promoveaza dezvoltarea cognitiva a copilului, îi construieste caracterul si îi amplifica încrederea în sine. La Springfield School, maniera de predare-învatare este atractiva si interactiva pentru a dezvolta un proces de învatare natural, prin jocuri pe echipe si perechi, cu activitatile de grup, concentrate pe interactiune, conversatii, jocuri de rol, interviuri, esee, proiecte. Copilul nu este presat sa învete si sa memoreze fara a întelege rostul subiectelor, actiunilor, lectiilor si temelor. Lectiile sunt extrem de variate si centreaza pe elemente de noutate la fiecare sedinta. Abilitatile de vorbire, ascultare, citire si scriere sunt conectate si dezvoltate într-un mod eficient, pentru a-i familiariza cât mai rapid pe cursanti cu limba germana.

Galerie foto
  • ...