Start Academy - Cursuri estetica, Bucuresti

Curs Acreditat Dermopigmentist

Curs Acreditat Dermopigmentist COD COR 514210

Dermopigmentarea este o procedura de infrumusetare fiind reprezentata de tehnica de colorare cu pigmenti organici care sunt introdusi in straturile superioare ale epidermei si persista in piele o perioada indelungata (2-4 ani). Aceasta are scopul de a corecta sau evidentia trasaturile fetei si de a infrumuseta fizionomia. Dermopigmentarea este utilizata pentru a accentua trasaturile naturale, cum ar fi forma spracenelor, a ochilor sau a buzelor.Cursurile de dermopigmentare sunt o noutate pentru meseriile din Romania, fiind recent introduse in Nomenclatorul Meseriilor. Pentru practicarea acestei tehnici in saloane, cometicienele sunt obligate prin lege sa urmeze acest curs si sa obtina certificatul de dermopigmentist.Start Academy sustine aceste cursuri in Bucuresti, iar in functie de solicitare, se poate preda one to one sau in grupe de pana la 8 cursanti. Cursul de dermopigmentist este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei din Romania.

Cu diploma obtinuta in cadrul cursului de dermopigmentare Start Academy poti chiar sa iti deschizi cabinetul propriu! Academia asigura atat suportul de curs, cat si dobandirea teoretica a notiunilor si practicilor de dermopigmentare si punerea in practica a cunostintelor si aptitudinilor invatate pe parcurs prin tehnici interactive.

Vei invata alaturi de noi tehnici ca:

–          Micropigmentarea sprancenelor – Micropigmentare din aparat (clasic, powdering, shading, ombre, fir cu fir & 3D) + MICROBLADING, tehnica manuala fir cu fir

–          Micropigmentarea buzelor – din aparat (clasic & baby doll lips)

–          Micropigmentarea pleoapelor – din aparat (eyeliner & eyeshadow)

Iti vom pune la dispozitie toate materialele consumabile (pigmenti, ace, manusi, piele artificiala etc)  si aparatura necesara desfasurarii cursului. Trebuie doar sa te inscrii!

La finalul cursului vei dobandi aptitudini si competente care te vor ajuta in activitatea profesionala pentru a oferi servicii ireprosabile:

–          Planificarea activitatii zilnice

–          Aplicarea normelor de igiena la locul de munca

–          Gestionarea eficienta a consumabilelor

–          Promovarea serviciilor de dermopigmentare

–          Dermopigmentarea propriu-zisa

–          Tehnici de combinare a culorilor si efectul lor in piele

–          Predesenare

–          Alegerea formei corecte a sprancenelor, buzelor, ochilor

–          Corectarea asimetriilor

 

Se acorda diploma de Dermopigmentist acreditata de Minister, valabila in Uniunea Europeana. Sesiunile de examinare cu comisia (in vederea obtinerii diplomei de Dermopigmentist) se vor organiza in Bucuresti, ulterior absolvirii cursului.

Galerie foto
  • ...