Steco Service, Bucuresti - Reparatii echipamente de gradina si padure

Despre noi

Cu o experienta de 23 ani in vanzarea de scule si unelte, STECO vine in ajutorul dumneavoastra oferind primul magazin online de scule , unelte si piese de schimb ce are un service propriu autorizat.

STECO.RO vrea sa vina in ajutorul tuturor intreprinderilor si  persoanelor fizice prin adunarea intr-un singur magazin a tuturor pieselor de schimb pentru scule si unelte.

 

 

Societatea noastra este capabila sa efectueze reparatii la cele mai multe marci si modele de echipamente de gradina si padure. Avem, de asemenea, o selectie larga de piese de schimb pentru toate tipurile de utilaje de gradina disponibile in stoc , scazand perioada de timp necesara reparatiei echipamentelor de gradina si padure, deoarece majoritatea pieselor nu trebuie sa fie comandate.

 

Toate reparatiile echipamentelor sunt realizate in atelierul nostru  de catre personalul nostru experimentat. Reparatiile pe care le oferim includ înlocuirea de piese, reglaje , ascutirea lantului pentru drujba si multe altele.

 

STECO.RO se doreste a fi cel mai mare magazin de piese de schimb din Romania.Site-ul este inca in curs de actualizare nefiind introduse inca toate produsele.  In momentul de fata avem peste 20 de Branduri internationale de unde puteti achizitiona produse de calitate.  La finalizarea magazinului vor fi peste 100.000 de produse unice pe site. Daca doriti o piesa de schimb , unealta sau utilaj si nu o gasiti inca pe site,  sunati-ne si vom incerca sa gasim cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Nu mai trebuie sa cautati in toate magazinele. Exista STECO.RO!Daca doriti sa aflati mai multe detalii  despre noi, nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon: Telefon 0723.686.274, 021.321.10.70.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213211070; 0723686274
Precupetii Vechi , Nr.29, Sector 2, Bucuresti
Distribuie