Care sunt beneficiile unui veterinar la domiciliu?

Proprietarii animalelor de companie doresc să le ofere acestora cel mai bun tratament pe care îl pot oferi. Cu toate acestea, cu viețile lor ocupate, ei caută, de asemenea, mai multă libertate și mai mult confort atunci când vine vorba de îngrijirea anima

De exemplu, oamenii comandă mai des hrană pentru câini și produse pentru animale de companie online, astfel încât să nu fie nevoiți să petreacă timp conducând până la magazin și făcând cumpărături fizic.

undefined

Un lucru care poate face ca îngrijirea sănătății animalului tău de companie să fie mai convenabilă este apelarea la un medic veterinar la domiciliu. Popularitatea serviciilor veterinare mobile este în creștere, în special în zonele metropolitane aglomerate din întreaga țară, cum ar fi București. Un astfel de serviciu este oferit de clinica „Veterinar la domiciliu – ambulanta veterinara Bucuresti”, care acoperă zone precum toate sectoarele din București, dar și Mogosoaia, Buftea, Dragomiresti, Chiajna, Tartasesti, Gulia, Pipera, Tunari, Corbeanca, Saftica, Balotesti, Otopeni și Voluntari.

Multe orașe mici sunt înconjurate de terenuri agricole unde se află multe animale de dimensiuni mari. Medicii veterinari trebuie adesea să se deplaseze pentru a trata aceste animale, așa că mulți și-au adaptat serviciile pentru a include și tratarea animalelor de companie la domiciliu.

undefined

Există multe motive pentru care ai putea dori să iei în considerare apelarea la un cabinet veterinar la domiciliu, în cazul în care ai unul la dispoziție. Iată mai jos zece dintre ele:

  1. Este mai convenabil - Medicii veterinari la domiciliu vin la tine acasă și îți examinează prietenul blănos în ziua și la ora care te avantajează. Astfel, în cazul în care ai un program extrem de plin, nu mai pierzi timp prețios în trafic.
  2. Animalul tău de companie se poate simți mai confortabil - Un veterinar la domiciliu îți poate examina animalul de companie în confortul propriei case, unde acesta este familiarizat cu mediul înconjurător.
  3. Este o experiență mai relaxată pentru animalul tău - Nu e de mirare că nu este neobișnuit ca bătăile inimii animalului de companie să fie ridicate la medicul veterinar. Multe animăluțe, la fel ca mulți oameni, urăsc mersul la doctor sau încep să tremure de îndată ce parcăm în curtea clinicii veterinare. Fără stresul unei plimbări cu mașina și fără anticiparea nervoasă prelungită, animalul tău de companie poate fi mai relaxat în timpul examinării. Atunci când medicul veterinar îți poate examina animalul de companie într-o stare mai relaxată, poate determina mai bine semnele vitale "normale" ale animalului tău.
  4. Economisești timp - Cei mai mulți oameni pierd pe drum între 30 și 60 de minute pentru a-și vedea medicul veterinar. Medicii la domiciliu te scutesc de acest drum, iar acest lucru poate fi deosebit de util dacă ai un program încărcat sau dacă animalul tău nu se poate deplasa din cauza vârstei, a mărimii sau a problemelor de sănătate.
  5. Eficient din punct de vedere al costurilor - Clinicile veterinare tradiționale au o mulțime de costuri generale, cum ar fi chiria, electricitatea, internetul, telefoanele și multe altele, pe care trebuie să le ia în calcul atunci când vine vorba de taxa pe care o achită fiecare pacient. Medicii veterinari care vin la domiciliu, chiar dacă au cheltuieli de deplasare, percep taxe la același nivel sau poate chiar mai mici decât clinicile veterinare clasice. Totuși, mulți oameni încă mai consideră vizitele la domiciliu ca fiind un serviciu premium și nici nu se gândesc să apeleze la el. Costul unei vizite veterinare la domiciliu poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv distanța pe care trebuie să o parcurgă medicul veterinar, durata vizitei și complexitatea serviciilor oferite.
  6. O îngrijire mai personalizată - Medicii veterinari la domiciliu au posibilitatea să petreacă mai mult timp cu pacienții lor, ceea ce poate duce la o îngrijire personalizată și o atenție mai sporită.
  7. Poți rămâne alături de animalul tău de companie - Din pandemie, majoritatea clinicilor veterinare au încetat să-i mai lase pe proprietari să-și însoțească animalele de companie în interiorul cabinetului pe parcursul procedurilor și multe dintre acestea au păstrat regula. Medicii veterinari la domiciliu vin la tine acasă, astfel încât vei fi prezent în timpul examinării și vei putea vorbi cu medicul față în față.
  8. Există mai puține distrageri - Un medic veterinar mobil se poate concentra doar pe animalul tău de companie, fără distragerile cauzate de alte animale și alți clienți prezenți într-o clinică veterinară tradițională. De asemenea, te poți concentra mai mult pe animalul tău și pe ceea ce îți spune medicul veterinar atunci când nu există mult zgomot din partea altor animale de companie și altor oameni.
  9. Ore de programare mai flexibile - Medicii veterinari ce oferă servicii la domiciliu adesea oferă programări flexibile, inclusiv programări seara și în weekend, tocmai pentru că înțeleg cât de plin poate fi programul proprietarilor de animale.
  10. Servicii specializateurgente veterinare Bucuresti - Unii medici veterinari la domiciliu sunt specializați în anumite domenii de îngrijire veterinară cum ar fi îngrijirea geriatrică, consultanță comportamentală și eutanasierea la domiciliu.

undefined

Serviciile veterinare mobile sunt în creștere, iar o clinică renumită din București care oferă acest serviciu este clinica „Veterinar la domiciliu – ambulanta veterinara Bucuresti. Pentru programări, clinica poate fi contactată la numarul de telefon 0726742842, iar mai multe informații puteți găsi pe site-ul lor: veterinarladomiciliu.ro

Există multe beneficii pentru care să apelezi la un medic veterinar care să vină la domiciliul tău, cum ar fi comoditatea, reducerea anxietății pentru animaluțul de companie și, potențial, un cost mai mic al vizitei. De asemenea, serviciile veterinare la domiciliu pot fi deosebit de utile în timpul perioadei dificile în care trebuie să îți iei rămas bun de la animalul tău.

 

sursa foto este canva.com

375 vizualizari 28.11.2023
Distribuie articolul