10 locuri de muncă cu salariu net de peste 5.000 de lei

Topul celor mai bine plătite joburi de pe Anuntul.ro în luna ianuarie 2023

undefined

Conform Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, va trebui să mai așteptăm un pic până vom câștiga 1.000 de euro pe lună în mână. Un pic, adică vreo 2 ani. Reprezentanții C.N.P. spun că abia în 2025 salariul mediu net în Romania va ajunge la 5.071 de lei. Dar până atunci ce facem, că ne îngroapă prețurile la alimente și la utilități (chiar așa, cât v-a venit întreținerea pe noiembrie și decembrie?)?

Soluția rapidă o avem noi: pe Anuntul.ro puteți găsi joburi unde, pe lângă beneficii foarte bune, vi se oferă salarii care depășesc media pe țară. 

10 oferte de muncă pentru care se oferă un salariu net de peste 5.000 de lei

1. Cofetar pentru laborator în București. Se caută o persoană cu experiență atât în prepararea, cât și în finisarea produselor de cofetărie. Salariul net este de 4.500 lei plus bonuri de masă. Orele suplimentare se plătesc și ele, așa că adunând salariul, bonurile și orele suplimentare, puteți câștiga aproximativ 5.500 de lei pe lună.

2. Vânzătoare în magazinul unui producător de mezeluri din București. Jobul este potrivit pentru o persoană care se adaptează ușor, punctuală, cu stăpânire de sine (că doar veți lucra cu publicul) și implicată. Angajatorul oferă contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, bonuri de masă, prime de sărbători și un salariu de 5.200 lei net pe lună.

3. Contabil senior cu experiență pentru o firmă de contabilitate și audit financiar. Constituie avantaj cunoașterea softurilor Saga și Ciel și cunoașterea limbii engleze la nivel mediu. Pe lângă beneficiile extra (abonament servicii medicale, bonus de performanță, tichete de masă și training), se oferă un salariu de 6.000 de lei.

4. Muncitor calificat acoperișuri pentru o societate de construcții, cu experiență în dulgherie de șarpantă și învelitori. Pe lângă salariul net de 6.500 de lei, se asigură cazare și transport la șantier.

5. Manager restaurant cu experiență. Jobul este destinat unei persoane dinamice, iar programul de lucru e de 2 zile cu 2 libere. Se asigură transportul și masa, se oferă bonusuri și un venit lunar între 6.000 și 7.500 de lei.

6. Excavatorist cu experiență, dispus se deplaseze în țară, pentru că lucrările sunt în Vaslui și Covasna. Se oferă cazare, diurnă și un salariu între 1.300 și 1.500 de euro.

7. Șef echipă (maistru mecanic) pentru coordonare lucrări de reparații în fabrici de ciment. Pentru deplasări se asigură transport, diurnă și cazare, iar salariul este 7.000 de lei.

8. Electrician pentru execuția branșamentelor electrice de pe domeniul public. Programul e de luni până vineri, iar salariul este 7.000 de lei. Pentru angajații din provincie se asigură cazare.

9. Tranșator/ dezosator carne pasăre pentru o societate din București. Salariul poate ajunge la 8.000 de lei net, iar pentru angajații din provincie se oferă cazare.

10. Agent imobiliar cu sau fară experiență pentru o agenție care este de 20 de ani pe piață. Se oferă inițiere, training, mașină de serviciu sau decont taxi, după caz, un mediu de lucru performant și un comision progresiv care vă permite să câștigați și 2.000 de euro pe lună.

Dacă vă interesează unul dintre joburile de mai sus, puteți trimite direct angajatorilor CV-ul vostru. Citiți aici cum să creați un CV bun, bine structurat și cu detalii relevante despre voi. Succes!

3.041 vizualizari Autor Raluca Cincu 31.01.2023
Distribuie articolul
Reproducerea partiala sau integrala a informatiilor sau imaginilor prezentate in acest articol, fara acordul scris al SC Anuntul Telefonic SRL, constituie incalcarea drepturilor de autor detinute de SC Anuntul Telefonic SRL, urmand a se raspunde pentru daunele provocate conform legilor romanesti aflate in vigoare.