Stoica & Asociatii - Societate Civila de Avocati Bucuresti

Drept societar

STOICA & Asociatii a dobândit o experienta semnificativa în domeniul dreptului societar prin asistenta juridica asigurata societatilor mari si mijlocii, cu capital de stat sau privat, care îsi desfasoara activitatea în toate domeniile economice, în legatura cu procedurile de înfiintare si de modificare a actelor de constituire, de fuziuni si achizitii, de dizolvare si lichidare, precum si cu activitati societare curente.

Avocatii din cadrul STOICA & Asociatii acorda clientilor asistenta juridica în legatura cu toate procedurile de înfiintare si de modificare a actelor de constituire, în materie de fuziuni si de achizitii, de dizolvare si de lichidare, precum si cu privire la orice activitati societare curente.

 ÎNFIINTARE SOCIETATI

STOICA & Asociatii acorda asistenta juridica si asigura reprezentarea clientilor în toate fazele procedurii de înregistrare a unei societati în legatura cu alegerea tipului de societate adecvat scopului business-ului respectiv, obtinerea de autorizatii sau de licente de functionare, redactarea tuturor actelor constitutive, inclusiv a contractelor de management, de împrumut si a acordurilor între asociati.

MODIFICAREA ACTELOR CONSTITUTIVE

Se acorda asistenta juridica societatilor în legatura cu toate procedurile de modificare a structurii societare – asociati, administratori, directori, capital social etc. –, asa cum aceasta este instituita de actele constitutive ale societatii sau de alte întelegeri între asociati.

ACTIVITATI SOCIETARE CURENTE

În toate operatiunile curente ale unei societati, avocatii STOICA & Asociatii acorda asistenta juridica în legatura cu asigurarea respectarii normelor legale în cazul luarii deciziilor de catre organele societatii, redactarea de documente, acordarea de diverse autorizatii, licente si permise de functionare.

DIZOLVARE SI LICHIDARE

Avocatii STOICA & Asociatii acorda societatilor asistenta juridica în procedurile legale cu privire la procedurile de dizolvare, lichidare si radiere a societatilor din Registrul Comertului.

FUZIUNI SI ACHIZITII

STOICA & Asociatii si-a dezvoltat permanent acest domeniu de practica prin finalizarea cu succes a numeroase proiecte cross-border sau locale, fie de partea achizitorului, fie de cea a vânzatorului, într-o mare varietate de domenii economice – energie si resurse naturale, retail, publicitate, productie industriala. În acest domeniu de practica, avocatii STOICA & Asociatii realizeaza evaluari de tip due-dilligence ale aspectelor juridice relevante, în vederea negocierii, redactarii si executarii contractului de vânzare.

Galerie foto
  • ...