Strong Roof - Productie si montaj invelitori metalice, Popesti-Leordeni / Ilfov

Ferestre mansarda Velux

Parteneriatul de succes dintre STRONG ROOF si liderul de piata mondial VELUX ofera clientilor nostri solutia completa de acoperis perfect functional si modern: lumina naturala, aer proaspat si calitate.

Ferestrele de mansarda VELUX se integreaza perfect în sistemul de acoperis STRONG ROOF, oferind locuintei dumneavoastra un plus de lumina si caldura. Este atât de simplu sa-ti oferim starea de bine pe care ti-o doresti acasa. Îti creem un spatiu bine iluminat, te învatam cum sa primesti lumina naturala care ti se potriveste, în functie de punctele cardinale, îti amplasam corect ferestrele de mansarda si apoi te invitam la calm si relaxare. Fereastra de mansarda VELUX beneficiaza de 10 ani garantie.

Toate produsele VELUX sunt fabricate la standardele cele mai înalte, din materiale de cea mai buna calitate si au fost concepute astfel încât sa aiba o durata de viata cât mai îndelungata, de peste 25 de ani. Energia, vitalitatea, sanatatea vin si prin ferestrele de mansarda de la VELUX. De 70 de ani, Grupul VELUX s-a dedicat producerii ferestrelor de mansarda, ce au devenit sinonime cu calitatea. Calatoria noastra împreuna cu tine nu se termina de îndata ce ai cumparat si montat fereastra de mansarda.

Galerie foto
  • ...