Studio Art Construct (SAC), Bucuresti - Arhitectura si design interior

Despre Studio Art Construct (SAC)

Infiintat in 2007, deci cu o experienta bogata si diversa de mai bine de o decada, Studio Art Construct (SAC) isi propune sa devina un etalon in reinventarea si promovarea in Romania dar si international a conceptului arhitectural si a serviciilor de calitate. Ne implicam constant in schimbarea mentalitatii legata de activitatea de proiectare si a serviciilor adiacente prin incheierea de parteneriate in plan local si nu numai cu organizatii si companii ale caror valor coincid cu SAC. La fel cum ne alegem oamenii care ne inconjoara, tot asa sunt si proiectele in care suntem implicati, care vorbesc despre personalitatea noastra si modul in care vor face parte din viata noastra, definindu-ne. Arhitecti, ingineri, designeri sau specialisti sunt oamenii pasionati care contribuie zilnic la alcatuirea patrimoniului nostru, implicati in numeroase tipuri de proiecte de constructii si nu numai.

 

Inspiratie

Inspirati de arta frumosului si pasiunea pentru arhitectura, de traditie, devotament si perseverenta, celebram creativitatea prin lucrarile si proiectele personalizate sub brandul SAC. Portofoliul nostru, realizat de o echipa alcatuita din profesionisti de top, imbina armonios elemente de unicitate combinate cu modernism contemporan aplicate in proiecte care vor dainui in timp, oferind incantare generatiilor viitoare. Talentul lor si sutele de ore de proiectare creeaza valori transpuse in spatiile noastre intime, in case, in birouri sau locuri special amenajate pentru a contribui la bucuria oamenilor, bucurie care conteaza pentru noi.

SAC va aduce valoare si contrast vietii dumneavoastra prin calitatea si estetica proeictelor pe care acestea le transmit.

Galerie foto
  • ...