Success Academy - Cursuri de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, Bucuresti

CURSURI DEZVOLTARE PERSONALA ADOLESCENTI

Îti propunem un concept unic de dezvoltare personala – învatarea experientiala! Ghidat de trainerii nostri, vei participa la jocuri, exercitii si simulari, din care vei învata mai multe decât îti poti imagina! De ce am optat pentru acest concept? S-a demonstrat ca experienta transfera cunostintele în memoria de lunga durata. Astfel, vei avea acces toata viata la lectiile pe care le vei deprinde în cadrul acestui curs de dezvoltare personala din Bucuresti.

Success Academy îti pune la dispozitie cursuri online, însa, daca esti în zona, te sfatuim sa te înscrii la un curs de dezvoltare personala în Bucuresti, sustinut în clasa. Printre multele avantaje de care vei avea parte, se numara si faptul ca te vei bucura de testare si consiliere profesionala din partea trainerilor nostri, renumiti în domeniu.

De altfel, participarea la sesiunile predate în sala îti ofera posibilitatea de a te înscrie în urmatorii ani de studiu – un avantaj pe care absolventii Success Academy îl considera de nepretuit. Iata cum este organizat ciclul de studii Success Academy!

  • Anul 1 – Personal Leadership (Cum sa te conduci pe tine?) + Life & Thinking Skills (Cum sa te descurci în lume?)
  • Anul 2 – Team Leadership & Relationare
  • Anul 3 – Business Skills
  • Anul 4 – Business Launch
Galerie foto
  • ...