Superbaloane

Baloane petreceri copii

Copiii sunt cei mai exigenti clienti. Pe ei ii poti dezamagi cel mai usor atunci cand nu pui suflet in ceea ce faci. Noi incercam sa facem din fiecare decoratiune o poveste.

Vrem ca fiecare copil sa se simta ca in basme.

Daca nu ai timp, bani si nici chef sa alergi dupa rezervari pentru spatiile de joaca, ai putini copii invitati si organizezi acasa petrecerea micutului tau, noi iti livram intotdeauna la timp si fara alte costuri suplimentare atmosfera de sarbatoare pe care ti-o doresti, datorita baloanelor necesare. Pentru o aniversare de poveste, adauga doar... superbaloane!

Alege cel mai potrivit si aniversar pachet decorativ pentru acasa, pentru o petrecere cu 5 copii invitati:

  • 5 baloane folie Disney figurine umflate cu heliu oferite ca si cadou la plecare copiilor (la alegere dintre Mickey Mouse head, Minnie Mouse head, Tweety, Sylvester head, Taz, Delfin bleu, Delfin roz, Alba ca Zapada, Rechin, Winnie the Pooh, Finding Nemo, Mica Sirena) - 5 x 11,5 euro/buc. = 57,5 euro
  • 30 baloane cu heliu in tavan si cu panglicile mai lungi astfel incat copii sa ajunga la ele 30 x 1 euro/buc. = 30 euro

Pret special cu livrare gratuita pentru comanda online – 87,5 euro 70 euro cu transportul gratuit pentru Bucuresti si Ilfov!

Galerie foto
  • ...