Donymar - Jaluzele, Rulouri, Plase Bucuresti

Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare sunt compuse din caseta de rulare, covorul de lamele, ghidajele si sistemul de actionare.

Caseta rulourilor pe care vi le oferim este confectionata din aluminiu gros de 0,85 mm si vopsita in camp electrostatic.Culorile disponibile in paletar sunt alb, maro inchis, maro deschis, gri antracit. Caseta ruloului este tesita in partea din fata intr-un unghi de 45 de grade pentru o integrare mai estetica in fatada locuintei. Culorile disponibile in paletar sunt alb, maro inchis, maro deschis, gri antracit. Caseta ruloului este tesita in partea din fata intr-un unghi de 45 de grade pentru o integrare mai estetica in fatada locuintei.

 

Covorul de lamele ale rulourilor oferite de firma noastra sunt din aluminiu si sunt umplute cu spuma poliuretanica. Aceasta caracteristica le ofera capacitatea atat de a izola incaperea atat termic cat si fonic, aceasta fiind o izolare suplimentara fata de cea oferita de tamplaria de termopan. Lamelele au dimensiunea de 39 mm si grosime de 9 mm mult mai bune izolatoare si durabile decat lamelele de 37 mm.Covorul de lamele gliseaza pe ghidaje de aluminiu prevazute cu perie izolatoare.

 

Sistemele de actionare cu snur sunt cele mai folosite pentru de catre clientii nostri, putand fi comandate atat albe cat si maro. Pentru rulourile de dimensiuni mari folosim un sistem cu manivela pentru a o actinare usoara. De asemenea sunt disponibile si sisteme de actionare electrica, cu intrerupator sau telecomanda. Motoarele folosite de noi sunt de cea mai buna calitate fiind importate din Franta si Italia.

Galerie foto
  • ...