Sytago Restaurant - Magurele

Restaurant Sytago Magurele

In momentul in care am infiintat restaurantul Sytago ne-am focalizat atentia pe… spunem noi , cel mai important lucru si anume satifacerea clientului. Pentru a putea face toate acestea ne-am propus sa amenajam interiorul restaurantului intr-un stil unic, spatios si foarte elegant, fara a uita de preparatele cu adevarat special deoarece este posibil sas aveti placerea de agusta mancaruri traditionale “ca la mama acasa” sau de ce nu sa calatoriti in jurul lumii vizitand o multime de tari prin gustul unic al mancarurilor cu specific international. Iar pentru ca totul sa va lase o aroma placuta va propunem sa treceti pe la barmanul care va sta la dispozitie cu o multitudine de bauturi alcoolice sau non-alcoolice. Desigur de neuitat sunt si srviciile de inalta calitate oferite de ospatari care sunt mereu ca in bine cunoscuta zicala “cu ochii in patru”. Va asteptam la restaurantul Sytago din Bucuresti.

 

 

De ce sa alegeti Sytago ?

Daca esti in cautarea unei locatii eveniment cu adevarat deosebita, Restaurant Sytago este solutia. Situat in zona Magurele, Restaurant Sytago indeplineste cele mai inalte cerinte ale unei locatii de lux. Restaurant Sytago reprezinta locul potrivit pentru petrecerea celor mai importante momente din viata dumneavoastra!! Se preteaza oricarui tip de eveniment, nunta, botez sau petreceri coroporate si pentru copii in Bucuresti.

 

  • PROFESIONALISM

Restaurant Sytago ofera servicii complete, este adaptabil pentru orice tip de eveniment, punand la dispozitie oferte “organizare eveniment” speciale si personal calificat dedicat evenimentelor de succes.

.

 

  • ELEGANTA

Restaurant Sytago este un spatiu modern si voluminos, ce reuseste sa impresioneze printr-un design elegant, dar si prin atmosfera calda si prietenoasa.

 

  • RAFINAMENT

Bucataria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare. Dorim sa ne rasfatam clientii cu cele mai apetisante preparate. Meniul este variat, iar retetele sunt create astfel incat sa multumeasca pana si pe cei mai pretentiosi clienti.

Galerie foto
  • ...