Ceasuri-tempora.ro / Service garantie si post-garantie ceasuri Bucuresti

Garantie si service ceasuri

Pentru probleme de service (reparatii) ceasuri in garantie sau extra-garantie , dupa ce ne sunati pe noi distribuitorii pentru a va consilia, puteti contacta direct firma de service :  bd.Dacia nr.31 sect.1 Bucuresti

 

***service Casio ****  service Orient *** service Seiko***

 

Instructiuni generale despre folosirea ceasurilor si reparatii in garantie sau post-garantie

 

Produsele cumparate prin intermediul acestui site, beneficiaza de 2 ani de garantieconform Legii 449 / 2003. 

Certificatul de garantie este trimis in colet odata cu produsul.

Durata medie de utilizare a ceasurilor conform legii este de 10 ani.

 

CITITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE DE UTILIZARE DE PE CERTIFICATUL DE GARANTIE !!!!!

Fiti atenti la rezistenta la apa a ceasului dvs.  !

 

Nu bagati ceasul in apa calda !  rezistenta lui este mai redusa fata de apa rece !

 

Nu permiteti sa stea in contact ceasul cu sapunul, samponul, detergentii si alte substante agresive de curatare pe care le folositi !  Acestea ataca garniturile !

 

Nu aplicati jet puternic de apa peste ceas !    (la dus sau la inot)  se creeaza presiuni dinamice mai mari decat cele nominale si garniturile pot ceda !

 

Asadar nu va fortati ceasul sa faca ceea ce nu e proiectat sa faca !  

S-ar putea sa nu reziste !

  

La orice marca de ceas analogic (cu indicatoare) : NU se recomanda a se regla data cand ora indicata de ceas este între 8 pm si 3 am. NU reglati ora exacta rotind indicatoarele mult înapoi cand ora afisata de ceas este între 9 pm si 3 am. (Pericol mare de defectare a rotii calendarului !)

Alte recomandari:

Daca apare umezeala / condens pe geam in interiorul ceasului, verificati-l imediat la unitatea de service. Se recomanda schimbarea garniturilor ceasului odata la 3 - 5 ani.

Daca ati intrat cu ceasul in apa de mare (care este foarte agresiva din cauza sarii si a iodului), la iesire clatiti-l bine cu apa dulce.

Evitati expunerea ceasului la temperaturi extreme (ex: tinerea indelungata in nemiscare la soare), campuri magnetice sau electrice puternice, substante corozive; sau bruscarea ceasului.

Bateria originala se poate descarca in timpul transportului si depozitarilor succesive. Daca ceasul incepe sa intarzie, schimbati bateria.  Folositi numai baterii de calitate intrucat cele proaste se pot varsa in ceas si acidul lor il distruge.

 

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada de garantie, se va proceda astfel :

 

a) Se anunta telefonic incidentul la telefonul nostru 0752.30.20.80, datorita faptului ca uneori defectul nu este real, ci e doar o neîntelegere a folosirii produsului si se poate lamuri astfel incidentul, usor si repede.

 

b) Daca nu se rezolva astfel, atunci veti expedia produsul prin serviciile postale, la adresa indicata de catre personalul nostru, urmand ca acesta sa va parvina inapoi prin curier dupa ce a fost reparat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752302080; 0720290830
Bd.Dacia, nr. 31 sector 1, Bucuresti
Distribuie