Teo Copier Bucuresti - Comercializare,inchirieri, service imprimante

Despre noi

Societatea Teo Copier este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 1992, fiind infiintata in parteneriat cu firma germana RHW und Co. Kopiertechnik OHG. Scopul nostru este promovarea calitatii germane in domeniul vanzarii si intretinerii echipamentelor de birotica produse de firme prestigioase in domeniu: Konica, Minolta, Canon, Agfa, Develop, Panasonic, Ricoh, Toshiba, HP, Kyocera Mita etc.    

 

Filosofia companiei “PRODUSE SI SERVICII DE CALITATE LA PRETURI AVANTAJOASE”, o punem in practica printr-un proces continuu de adaptare si schimbare a serviciilor oferite, pentru ca toti clientii care aleg produsele oferite de noi sa fie multumiti si totodata convinsi in timp ca au facut cea mai buna alegere.     

 

Activitatea firmei Teo Copier vizeaza in principal dezvoltarea unei colaborari de lunga durata cu clientii nostri, printr-o consultanta permanenta si gratuita, alaturi de servicii in garantie si post garantie, pentru toate echipamentele tip Konica Minolta, Canon sau Develop din piata romaneasca. Gama de servicii pe care o oferim clientilor este foarte larga, pentru a putea veni astfel in intampinarea necesitatilor concrete ale fiecaruia.    

 

Teo Copier este un importator cu traditie in domeniul copiatoarelor laser care provin din tarile vestice ale C.E. si care au fost folosite de diferite institutii sau firme in cadrul unor contracte de leasing intre 2 si 4 ani.    

Inginerii si tehnicienii nostri au o deosebita pregatire profesionala, acumulata in domeniul copiatoarelor alb-negru si al imprimantelor laser. Impreuna reusim sa intretinem peste 700 de echipamente care executa anual peste 200 de milioane de copii de cea mai buna calitate.    

 

Garantia de 1 pana la 3 ani si o durata de viata minima de 5 ani, pentru copiatoare si multifunctionale, o putem asigura datorita experientei noastre de peste 15 ani in acest domeniu.    

Firma noastra inchiriaza, in conditii foarte avantajoase, toata gama de echipamente de birou, copiatoare, multifunctionale, imprimante de retea, faxuri etc., la preturi fara concurenta, asigurand calitate si flexibilitate fata de cerintele clientilor nostri.    

Serviciile pe care le oferim odata cu vanzarea fiecarui echipament fac din fiecare client un partener de afaceri pe termen lung al firmei noastre.

Galerie foto
  • ...