Pescarus, Restaurant - Bucuresti

Despre Restaurantul Pescarus

Terasa de vara,organizam evenimente.

Din 1939 si pâna acum, Restaurantul Pescarus este în topul listei atunci când te gândesti la un restaurant din Bucuresti si mai mult, la un restaurant aflat pe malul Lacului Herastrau.

Restaurantul Pescarus a constituit mereu un punct de referinta, reprezentând locul despre care toata lumea stie, unde poti vedea actori, cântareti si celebritati si unde te simti bine, indiferent daca vii la un eveniment, organizezi unul sau poate îti place sa iei prânzul alaturi de colegi, iar în weekend sa-i scoti pe cei dragi la o masa în Herastrau!

Din 2015, fiind acum sub umbrela City Grill, te asteptam într-un decor nou, mult mai confortabil, care aduce aminte de restaurantele pescaresti si mediteraneene din întreaga lume. Am încercat sa cream o atmosfera relaxanta, care sa se potriveasca decorului natural, parcului si lacului Herastrau.

Îti oferim atât meniuri de prânz, dar ne putem vedea si la un mic dejun cu un meniu special. În restul timpului, meniul à la carte, te asteapta oricând cu cele mai bune preparate mediteraneene, pescaresti alaturi de preparate românesti si internationale.

Oricând îti doresti sa organizezi un eveniment într-un restaurant din Bucuresti, fie ca este vorba de o seara corporate sau o nunta, de exemplu, consilierii nostri îti stau la dispozitie cu cele mai bune idei si meniuri pentru momente speciale.

Te asteptam cu drag!

Galerie foto
  • ...
  • ...