Toko - Service si consumabile imprimante Bucuresti

Despre noi

 TOKO SRL este specializata in comercializarea tuturor tipurilor de consumabile pentru echipamente de birou: copiatoare, imprimante, faxuri, aparate multifunctionale, materii prime pentru industria remanufacturierilor de cartuse, fiind printre primele firme specializate in acest domeniu de activitate, inca din anul 1994.     Firma noastra se identifica prin cateva valori cheie care au dus, de-a lungul timpului la satisfactia clientilor nostri: calitate ridicata a produselor si serviciilor noastre, preturi competitive si profesionalism, asigurat de catre angajatii nostri.    

TOKO nu doar vinde! Noi suntem unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu, testam si verificam produsele pe care le comercializam si oferim suport tehnic, impreuna cu cele mai bune solutii tehnice.    Dintre produsele comercializate de TOKO enumeram mai jos cateva categorii : 

- Toner refill si vrac pentru imprimante; - Cerneala refill, vrac si refill kit-uri ; - Cipuri , cilindrii fotosensibili, lamele, solutii de curatare si intretinere pentru reciclare; - Consumabile compatibile/remanufacturate pentru echipamente laser/cerneala; - Cartuse si consumabile originale pentru echipamente de printare.

    Materiile prime folosite pentru reincarcarea cartuselor de toner si cerneala nu vor putea fi niciodata asimilate ca produse de uz general. Fiecare producator de materii prime de pe piata After Market ( piata materialelor compatibile : toner, cerneala, cilindrii, cipuri, etc ) are propriile specificatii tehnice, care nu ar trebui sa incalce patentele materialelor OEM ( originale ).    

 

Deoarece aceste materiale compatibile pot fi comparate calitativ dupa specificatii tehnice sau standarde, NU recomandam sa le selectati numai dupa pretul de vanzare.     

 

TOKO recomanda partenerilor sa testeze mai intai orice material compatibil, inainte de a-l promova / revinde sau folosi in reumplerea cartuselor. Abia dupa ce partenerul face propria selectie calitativa, se poate alege profesional furnizorul de materie prima!

Galerie foto
  • ...