Toni Trading, Bucuresti - Proiectare si realizare de fatade ventilate

proiectare fatade ventilate

Fatadele ventilate au aparut pentru a satisface principala cerinta a cladirilor, si anume izolarea acestora la exterior. Astfel au fost eliminate problemele aparute datorita aparitiei fenomenelor de „punte termica” si „condens”, obtinand un comportament excelent al cladirii din punct de vedere termo–hidro-izolare a fatadei. O fatada ventilata este o fatada „dubla” în care una din componentele sistemului este prevazuta cu o lama de aer (slab sau puternic ventilat) ventilata natural. În acest fel, cladirea “respira”, fatada permitând iesirea umezelii din cladire, dar împiedicând în acelasi timp infiltratiile de apa în pereti.

Un plus al fatadelor ventilate este acela ca ele pot fi realizate din diverse materiale: de la placi HPL sau terracota, la placaje cu furnir natural sau ceramica sau placi din fibrociment, satisfacând astfel cerintele moderne ale arhitectilor din ziua de azi sau incadrându-se de minune în arhitectura clasica datorita varietatii infinite de culori, texturi si materiale din care clientul poate alege.

Necesitatea respectarii anumitor standarde superioare ne-a facut sa facem fata oricarei provocari si sa furnizam lucrari de înalta calitate, cu costuri eficientizate, gasind solutia tehnica optima pentru fiecare proiect în functie de detaliile lui specifice.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213214112 (Alexandru Sararu); 0731303585 (Antonela Butnariu); 0722587585
Calea Dudesti , Nr. 124, Sector 3, Bucuresti
Distribuie