Top Meditatii - Bucuresti

Meditatii profil real

Avem cel mai tare colectiv de profesori de matematica, economie, fizica, chimie, informatica din Bucuresti. Pregatim toate tipurile de examinari, testele initiale, lucrari de control, teze.

Pregatim examenul de Evaluare Nationala, Bacalaureatul (toate profilele M1, M2, M3), admiterea (Facultatea de Matematica, Politehnica), precum si examenele de la diferite facultati (anul I si anul II).

Mai bine zis, orice elev, incepand cu clasa a II-a si pana in anul II de facultate, poate apela la serviciile noastre.

Avem si cateva noutati:

Centrul de matematica pentru clasa a IV-a, respectiv clasa a V-a, care se adreseaza copiilor pasionati de matematica si care se pregatesc pentru diferite concursuri (Olimpiade, Concursul Lumina Math, Concursul Laurentiu Panaitopol etc).

Matematica trasnita cu proful trasnit Sebi, adresata tuturor copiilor mai mult sau mai putin pasionati de matematica care doresc sa invete tainele matematicii intr-o forma distractiva.

Meditatiile la Contabilitate care vizeaza elevii inscrisi la unul dintre liceele cu profil economic din Bucuresti si intampina dificultati sau vor sa aprofundeze aceasta materie, precum si studentii de la ASE, orice profil. Nu excludem nici persoanele care sunt angajate cu functia de contabil si au nevoie de consultanta.

Centrul de informatica pentru juniori se adreseaza copiilor din clasa a II-a, clasa a III-a si clasa a IV-a care vor fi antrenati intr-un mod original, modern si atractiv pentru a deprinde tainele programarii.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0720788997
Str. Maguricea, Nr. 11, ap. 1, interfon 1C, sector 1
Distribuie