Top Wood - Showroom parchet, usi, covoare si mochete, Bucuresti

Usi antifoc 60 & 120 min Dierre

Split este o usa reversibila antifoc, certificata si omologata pentru rezistenta la incendiu, urmarind modelul european Standardul EN 1634, care se emite dupa respectarea unei rezistente riguroase la foc.

Poate fi instalata în case, supermarket-uri, spitale, spatii de depozitare, a cinematografelor si oricarei cladiri publice.

Dimensiuni standard, datorita reversibilitatii, a structurii cadrului cu 4 fete si robustetea tipica a otelului, toate aceste caracteristici care fac produsul extrem de functional.

Grosimea blatului este de 65 mm, izolat cu material de înalta densitate (vata minerala) pe ranforsari metalice si acoperit cu tabla din otel galvanizat cu grosime de 0,6mm.

Canatul este realizat în sistem sandwich, având în alcatuire:

la exterior doua foi de tabla din otel galvanizat de 0,6 mm grosime, unite prin presare si prin puncte de sudura.la interior este dispusa vata minerala, impregnata cu silicati si folie de aluminiu, cu grosime de:EI2 60 min: 31,5 mm cu densitate de 100kg/m3EI2 120 min: 31 mm cu densitate de 115kg/m3straturile sunt lipite cu un adeziv anorganic.Usile antifoc sunt dotate cu 3 balamale reglabile pe înaltime, din care balamaua superioara include un arc elicoidal care ajuta la autoînchiderea usii. Pentru canatele cu L<900mm, acest arc poate tine locul amortizorului.

Usile vin dotate standard cu broasca antifoc.

Acest model de usa este reversibil.

Galerie foto
  • ...