Topomatriq - Cadastru, topografie Bucuresti

Topografie

Topografia este ramura geodeziei care se ocupa cu tehnica masuratorilor, a calculelor pentru portiuni din suprafata Pamantului si cu tehnica reprezentarii grafice sau numerice a acestora in plan orizontal, in scopul intocmirii de harti si planuri.

Executarea si redactarea unei ridicari topografice este necesara inainte de inceperea unui proiect, asigurand astfel ca proiectarea are ca referinte date reale din teren si ca limitele de proprietate sunt corecte.

Trasarea si verificarea unor lucrari în timpul executiei este esentiala pentru reducerea costurilor ulterioare si pentru a va asigura ca proiectul dumneavoastra are un parcurs corect.

Servicii de topografie si topografie inginereasca:

ridicari topografice
ridicari topografice pentru PUD, PUZ si PUG
asistenta tehnica (topografie inginereasca) la executia constructiilor (trasari/intarusari, trasari de axe, verificarea cotelor de executie)
Acte necesare pentru lucrarile topografice:
Actul de proprietate al imobilului – in doua copii din care una legalizata
Copie documentatie cadastrala (Plan de amplasament si delimitare, Fisa corpului de proprietate) – daca acestea exista
Autorizatie de constructie (in situatia in care imobilul se construieste ulterior dobandirii terenului) – doua copii din care una legalizata
Proces verbal de receptie la finalul lucrarii (in situatia in care imobilul se construieste ulterior dobandirii terenului) – doua copii din care una legalizata
Schita anexata actului de proprietate – daca aceasta exista
Actele de indentitate ale proprietarului/proprietarilor – in doua copii

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0743549001; 0744554916
Str. Maica Domnului, nr. 5B, sector 2
Distribuie