Total Impact Paint - Vopsire in camp electrostatic, Bucuresti

Protectii si reconditionari de suprafata cu materiale lichide

Realizam o gama variata de tratamente de suprafata, protectii, vopsiri, acoperiri pentru diferite suprafete, cum ar fi: metal, lemn, ceramica etc.

Scopul tratamentelor suprafetelor poate fi multiplu: reconditionare de suprafata, reconditionare estetica( culori), anticoroziv, antioxidant, impermeabilizare etc.

La fel ca in cazul vopsirii in camp electrostatic, exista niste pasi care trebuie urmati pentru a realiza un tratament de suprafata eficient.

Spalarea si decapare sunt operatiuni care au rolul de a curata suprafetele in profunzime, astfel pregatindu-le pentru aplicarea stratului protector. Prin operatiunea de decapare se inlatura grasimile de pe suprafetele ce se vor protejate pentru a putea aplica stratul de protectie. Prin aplicarea stratului de protectie, suprafata va fi protejata de patare sau zgarieturi iremediabile.

Decaparea se face cu ajutorul solutiilor profesionale concentrate si a masinii monodisc. Se aplica decapantul pe suprafata, se lasa sa actioneaze si apoi se freaca suprafata dorita cu masina monodisc ulterior aspirandu-se solutia. La sfarsit se clateste cu apa din abundenta.

Dupa ce suprafata a fost decapata si uscata se poate aplica, in functie de nevoi, stratul protector( de reconditionare estetica, anticoroziv, antioxidant, pentru impermeabilizare etc.).

Protectia se aplica in doua straturi, pentru o durabilitate mai mare in timp si pentru acoperirea eventualelor defecte ale sprafetei. In functie de produsul utilizat, suprafata devine lucioasa sau mata si va avea un efectul dorit.

Galerie foto
  • ...