Traduceri 10 - Birou Traduceri Bucuresti

Servicii interpretariat

Succesul unei conferinte este direct legat de experienta si profesionalismul interpretilor. Intrucat dorim sa fim partenerii dumneavoastra, va oferim servicii de interpretariat consecutiv pentru diferite evenimente: summit, congres, conferinta, seminar, intalnire de afaceri, masa rotunda, work-shop, kick-off meeting, traning etc.

Ce inseamna ''interpretariat consecutiv''?

Interpretariatul consecutiv este considerat mai putin solicitant decat interpretariatul simultan, intrucat vorbitorul face pauze dupa o fraza sau mai multe, astfel incat interpretul sa poata reda mesajul ascultatorilor. In ciuda duratei mai indelungate a acestui proces, se asigura o mai mare acuratete si corectitudine a traducerii. Interpretul are mai mult timp la dispozitie pentru a prelua, procesa si transmite mesajul, nefiind nevoit sa comprime traducerea, cum se intampla frecvent in cazul interpretariatului simultan.

Interpretariat tehnic, interpretariat de tratative comerciale In cadrul congreselor, a conferintelor sau a intalnirilor de afaceri, realizarea de interpretariat tehnic sau comercial necesita cunostinte temeinice de specialitate de natura tehnica sau comerciala dar si abilitati deosebite in a reprezenta un intermediar lingvistic.

Interpretariat telefonic, videoconferinte Avand in vedere ca trebuie sa mentineti in permanenta legatura cu partenerii externi, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, noi va oferim servicii de interpretariat. Acest serviciu nu se desfasoara intotdeauna la sediul clientului si de cele mai multe ori necesita cunostinte generale ale limbilor de lucru.

Servicii de stewart, hostess, insotitori sau ghizi turistici pentru targuri, expozitii, excursii pe plan local Pentru toate serviciile de mai sus, la cerere se pot organiza una sau mai multe zile de briefing in care interpretul ia contact direct cu terminologia folosita sau primeste materiale cu privire la evenimentul respectiv pentru a intelege mai bine tematica evenimentului si pentru ca in final, evenimentul sa fie un real succes.

De cati interpreti aveti nevoie? Pentru a identifica numarul de interpreti de care aveti nevoie pentru evenimentul dumneavoastra, este foarte important sa intelegeti ce anume presupune acest proces. Avand in vedere ca vorbitorul face pauze intre fraze astfel incat interpretul sa poata transmite mesajul, procesul are un impact pozitiv asupra rezistentei interpretului. Astfel, numarul intepretilor necesari variaza de conditiile tehnice oferite si de durata evenimentului.

Cand aveti nevoie de interpretariat consecutiv? - intalniri de afaceri, conversatie - semnare de contracte - discutii telefonice, interpretariat prin telefon - deschidere conturi, obtinere credite la banci - insotirea clientilor externi in calatoriile din tara, ghizi turistici.

Galerie foto
  • ...