Transibo - Transport rutier de marfa, intern si international, Bucuresti

Transport marfa frigorific

Cand vine vorba de transport frigorific, detinem logistica necesara pentru a asigura solutii de calitate superioara indiferent de cantitatea marfurilor sau de destinatie. Transportul de natura frigorifica nu este nimic altceva decat o forma 100% controlata, capabila in orice moment sa permita transportatorului reglarea temperaturii la valori cuprinse intre – 30°Csi 30°C. In functie de marfa pe care doriti sa o transportati, aveti posibilitatea de a alege intre dube si camioane de tonaje variabile, astfel ca va propunem o flexibilitate desavarsita tocmai prin prisma faptului ca ne dorim ca marfurile dumneavoastra sa ajunga la destinatie in timp util si, cel mai important, in deplina siguranta.

O duba frigorifica nu este nimic altceva decat o autoutilitara cu tonaj de pana la 7.500 de kilograme, sistemul proiectat avand capacitatea de a mentine o temperatura constanta pe toata durata transportului. Fata de masinile destinate transportului de legume si fructe, asa-zise furgonete care beneficiaza de sisteme de ventilatie, dubele noastre frigorifice dispun de aparatura de racire performanta, usor de utilizat si de monitorizat. Majoritatea ansamblelor noastre de transport dispun de cel putin doua solutii de racire, una de natura mecanica ce este propulsata de un motor diesel, si unape baza de dioxid de carbon, unul dintre cei mai buni agentie de racire.

In momentul de fata, transportul frigorific in duba sau camion este una dintre cele mai importante forme de transport si totodata solutia micilor sau marilor producatori de a-si conduce marfurile de natura perisabila in deplina siguranta catre destinatia prestabilita. Putem spune ca fenomenul a ajutat foarte mult la dezvoltarea domeniului alimentar prin implementarea unei solutii de transport prin care caracteristicile produselor sunt pastrate in totalitate, calitatea nefiind afectata.

Societatea noastra dispune de dube si camioane frigorifice echipate cu cea mai noua tehnologie de pe piata, clientii beneficiind de transport 100% sigur pentru alimente sau alte produse perisabile. Pentru o cotatie de pret sau mai multe detalii despre activitatea pe care o derulam, va rugam sa contactati unul dintre specialistii nostri.

Galerie foto
  • ...