Inchiriere container moloz Bucuresti - Ilfov

Inchiriere container moloz

Oferta noastra de inchiriere container moloz este valabila pentru toate sectoarele municipiului Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov. Intervenim rapid. Avem preturi negociabile.

Va putem oferi spre inchiriere container moloz de diverse capacitati. Detinem containere de 3 m³, 6 m³, 7 m³, 8 m³ si 10 m³.

Capacitatea containerului va fi decisa in functie de spatiul unde va fi amplasat acesta. Adeseori, cand santierul este organizat in mediul urban si mai ales intr-un imobil locuit, trebuie sa tinem cont de posibilitatile de la fata locului pentru a nu bloca caile de acces si a nu crea disconfort celorlalti locatari sau vecini de strada.

In cazul in care spatiul santierului este restrans si este partial ocupat si de noile materiale de constructie, atunci se recomanda inchirierea unui container de cea mai mica capacitate care poate fi preluat de autospeciala firmei si inlocuit imediat ce este plin.

Serviciul de inchiriere container moloz in Bucuresti si Ilfov

Recomandam clientilor nostri sa apeleze la inchiriere container moloz inca din faza de organizare a santierului sau a lucrarii de renovare. Veti constata ca indiferent de natura lucrarii de constructie, molozul se aduna intr-un ritm rapid, iar volumul sau tinde sa depaseasca volumul materialelor noi.

Galerie foto
  • ...